Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Godtlevert lanserer nytt konsept etter rekordtall

Foto: Godtlevert
therese.karlsrud.haugen

Sterkt halvår for matkassene.

ANNONSE

Norske Godtlevert og Adams Matkasse, som er en del av nordiske Linas Matkasse Group, leverer sitt sterkeste halvår noensinne.

Matkasseselskapet rapporterer en økt omsetning på 10,6 prosent til 648 millioner svenske kroner mot tilsvarende periode i 2019. I andre kvartal opplevde selskapet en økning på hele 24 prosent. Linas Matkasse Group består også av Linas Matkasse i Sverige og Retnemt i Danmark.

Før renter, skatt og avskrivninger leverer gruppen et justert halvårsresultat på 91 millioner svenske kroner, hvilket er en økning på hele 39 prosent mot første halvår i fjor.

Vi har satset hardt på å utvikle våre produkter og våre matkasser, og er svært glade for å kunne se resultatet av det. Covid-19 har stilt store krav til vår evne til å raskt skalere opp driften. Til tross for alle tiltak og forholdsregler knyttet til pandemien er første halvår i 2020 et rekordår for oss. Vi har vært i stand til å levere på den økte etterspørselen og har også opplevd et rekordlavt antall reklamasjoner. På toppen av dette opplever vi at kundetilfredsheten stiger. Det er helt tydelig at kundene opplever at vi bokstavelig talt leverer varene i 2020, sier Walker Kinman, CEO i Linas Matkasse Group, i en pressemelding. 

LES OGÅ: Godtlevertgruppen økte resultatet med 30 millioner

Ny matkasse

Samtidig lanseres et nytt konsept på Godtlevert i disse dager, som skal være en mer fleksibel og miljøvennlig matkasse.

I stedet for faste ukemenyer skal kundene nå få velge blant 40 ulike retter, hvor av 20 er nykomponerte hver uke. Alle innkjøp skal kalkuleres ved hjelp av kunstig intelligens og maskinlæring, for å unngå matsvinn og gi kundene relevante tilbud.

Vi har tatt lange skritt i utviklingen av vår forretningsmodell, og har forberedt oss til å lede det nordiske foodtech-markedet inn i framtiden med innovative produkter og effektive prosesser som er økonomiske og bærekraftige. Med vår nye matkasse lykkes vi med flere viktige faktorer samtidig. Kunden får valgfrihet, vi skaper nye og innovative konsepter, og vi reduserer matsvinnet, slår Kinman fast.

LES OGSÅ: Godtlevert-gründer forlater selskapet for nytt oppdrag

Del artikkel: