Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gründeren går av – Nina Johansen tar over som ny daglig leder for Stormberg

Nina Johansen, ny daglig leder for Stormberg. Foto: Presse/Stormberg
"Glad for at hun har takket ja til å klatre videre til topps".
Jimmy Andersson
jimmy@netthandel.no

Sommeren 2022 tok Nina Johansen steget fra Blivakker og Cocopanda til Stormberg, for å bli turtøymerkets nye salgs- og markedssjef. Nå er hun klar for neste steg.

Johansen har blitt utnevnt til ny daglig leder for Stormberg og tar dermed over jobben etter gründer Steinar J. Olsen, skriver Avisen Kristiansand.

LES OGSÅ: Stormberg henter salgssjef fra Blivakker – “alltid hatt stor drivkraft“

ANNONSE

Det har vært en utrolig lærerik reise å være salgs- og markedssjef, og jeg er takknemlig for den verdifulle erfaringen jeg har fått. Nå ser jeg fram til å ta på meg rollen som daglig leder i Stormberg og jobbe med utvikling av selskapet sammen med en fantastisk gjeng, sier Nina Johansen.

Bemerket lederskap

Johansen har til tross for sin unge alder, kun 31 år, allerede samlet på mengder av erfaring. Blant annet gjennom sine 14 år i Brandsdal Group hvor hun flere ganger ble lagt merke til for sitt lederskap.

Blant annet har hun vært nominert og finalist i Årets unge leder hos NHO Agder og Næringsforeningens pris opptil flere ganger, samt vært nominert til E24s årlige Ledertalent-kåring.

Det er alltid gøy å se når Stormbergere tar nye steg i organisasjonen og er klar for å utvikle seg videre. Nina har levert solide resultater i sin rolle som salgs- og markedssjef, og jeg er glad for at hun har takket ja til å klatre videre til topps, sier Steinar J. Olsen.

Steinar J. Olsen kommer nå i stedet o overta ledelsen av Stormbergs produkt, og designteam, og viderefører sin rolle som konsernsjef for Stormberg-selskapene. Han bli imidlertid igjen som daglig leder for Stormbergs svenske virksomhet og for Stormberg-gruppens andre norske selskaper.

LES OGSÅ: Kjøper seg inn i Stormberg: ”En god match”

Del artikkel: