Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gründerne tar over konkursrammede Birk Sport

Skjermdump: Birk.no
therese.karlsrud.haugen

"Fortsetter reisen i sportsbransjen".

ANNONSE

Forrige onsdag ble det kjent at sykkelkjeden Birk Sport var erklært konkurs, som i følge DN var en følge av gjeld på 53,8 millioner kroner. Mesteparten skal ha vært til den taiwanske majoritetseieren Ideal Bike Corporation.

Fredagen etter ble det klart at Familien Norgård, som startet kjeden til å begynne med, har kjøpt opp konkursboet og dermed tar tilbake full kontroll over selskapet.

Av fem butikker skal to driftes videre sammen med nettbutikken. I følge en pressemelding på Birk Sport sine sider skal dørene åpne igjen om kort tid.

Birk Sport fortsetter reisen i sportsbransjen med de opprinnelige grunderne Norgård familien som videre eiere. Vi viderefører butikkene Birk Sport Oslo Sagene og Birk Sport Rud, samt nettbutikken www.birk.no. Vi ser frem til å åpne dørene innen kort tid, og vil holde kundene vår orientert via våre mediekanaler. Vil takke alle kunder, ansatte, og partnere for støtten og ser frem til å spre sykkelglede videre, skriver Norgård familien på Birk Sport sin nettside.

Del artikkel: