Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Gründertrio lanserte B2B-netthandel - sikter mot 100 kunder

Gründerne av Storeshop, fv., Fabian Borch, Håkon Edland Egge og Remi Eriksen.
Storeshop
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil gjøre det enklere med B2B-netthandel.

ANNONSE

Det straks ett år gamle selskapet Storeshop skal forenkle prosesser for grossister og importører gjennom sin B2B-netthandelsplattform. Plattformen kan integreres med flere av de største regnskaps- og ERP-systemene i Norge - i tillegg til at Storeshops kunder kan tilby et digitalt innkjøpssystem for sine kunder igjen.

Bak selskapet finner vi trioen Håkon Edland Egge, Fabian Borch og Remi Eriksen. De tre møttes på økonomistudier i Oslo, og har siden den gang høstet erfaringer fra ulike bransjer - alle med en felles gründerdrøm. Utviklingen av Storeshop begynte for litt over to år siden da Borch fikk idéen fra en kunde som ønsket en B2B-løsning.

Vi har vært heldige og har hatt med kunder helt fra starten av, som kom med problemstillinger de ønsket en løsning på. Vi brukte ganske lang tid på å levere de første nettbutikkene, men etter å ha levert den fjerde nettbutikken nærmet vi oss en standard løsning - utviklet sammen med kunden, forteller Håkon Edland Egge, medgründer i Storeshop, til Ehandel. 

Sammen med kundene har de utviklet funksjoner etterhvert som behovene har oppstått - og i dag leverer de en komplett standard løsning som fungerer for de aller fleste kundene deres. Tilbakemeldingene har så langt vært gode.

Nå får vi mellom 5 til 10 nye kunder hver måned. Noen få kunder trenger spesialtilpasninger, og da finnes det alternativer, men disse blir ofte fordyrende da det krever at noen må sette seg ned og kode, forklarer Egge. 

Siden oppstart i juni i fjor har Storeshop nå 40 kunder på listen. Målet er at dette tallet skal øke til 100 innen utgangen av 2021 - og med en fordobling av antall brukere siden januar i år lover det godt for gründer-trioen.

Nordisk ekspansjon

I følge Egge operer de aller fleste grossister og importører fortsatt med telefon og mail, og må derfor punche alt direkte inn i regnskapssystemet. Det benyttes tungvinte metoder, og mange ordre forsvinner mellom tastene, forklarer han.

Dette gjelder selvsagt ikke alle. Det finnes også de som er kommet et godt stykke på veien, men de integrasjonene vi skaper som integrerer regnskap med lagersystemer, fraktystemer, og som gjør dette visuelt for kundene til kunden vår - er det som skaper hele wow-opplevelsen, forteller Egge. 

Når det kommer til resten av 2021 er planene klare. I tillegg til en økning i antall kunder inkluderer de en nordisk ekspansjon, hvor Sverige er førstemann ut.

Vi har satt et mål om å nå 100 kunder i 2021, og vi er allerede godt på vei. Videre er derfor planen å se på Sverige og Danmark for å teste hva behovet er. Det er noe konkurranse der, men det er snevert. Vi har allerede et team som er klare i Sverige, og vi kommer til å lansere der over sommeren, avslutter Egge.

Del artikkel: