Apport Systems setter et ekstra fokus på et kollektivt samarbeid i Covid-19 perioden

I forbindelse med Covid-19 har flere av våre kunder opplevd en enorm vekst i deres omsetning og vareflyt. Dette krever en del fokus på å skaffe ekstra bemanning som i tillegg bør ha litt erfaring med Apport WMS.

Vi har allerede hjulpet flere av våre kunder med å få kontakt med hverandre i forbindelse med ressursallokering. Det vil si at de som har behov for mer ressurser kan låne medarbeidere fra de, som beklageligvis, har merket en nedgang i ressursbehovet.

Derfor vil vi gjerne stille oss til rådighet ved å være et bindeledd mellom våre kunder samt koordinere kommunikasjon, slik at vi kan hjelpe de kundene som blir hardest rammet av denne krisen både på godt og vondt.

Har du overkapasistet eller ressursbrist på lageroperatører, så skriv til . Da vil vi sende ut en mail ut til våre kunder, så dere kan opprette en direkte dialog for å samhandle om de utfordringer som dere står ovenfor.

Vi håper at vårt tiltak kan være til hjelp for dere og deres medarbeidere i denne vanskelige tiden.

Apport vil fortsatt levere tjenester og produkter

Hos Apport velger vi å følge Folkehelseinstituttet (FHI) og Regjeringens anbefalinger og retningslinjer for å ta ansvar for hverandre og våre kunder.

Vi vil fortsatt levere tjenester og produkter som normalt, men det vil ikke bli gjennomført fysiske møter i tråd med retningslinjene beskrevet av FHI. Kundemøter som kan gjennomføres digitalt vil bli gjennomført som planlagt og andre møter blir flyttet til avtalt tidspunkt.

Vi håper på forståelse for situasjon som vi befinner oss i, men samtidig kan vi forsikre deg om at vi gjør det vi kan for å holde det norske forrretningslivet i gang på tross av motgangen. Telefon, mails og digital tilstedværelse er åpen som normalt.

Vi følger utviklingen og vil fortløpende oppdaterer hvis det skjer endringer.

Team Apport

Om selskapet