Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Halverer prisen på hjemlevering for å hindre smitte

Ellos og Jotex begynner å selge hos CDON
Kristoffer Väliharju, daglig leder i CDON.
CDON
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Hjemleveranser har økt med 100 prosent på én uke.

ANNONSE

CDON lanserer flere tiltak for å redusere smittefaren av coronaviruset. Nå halveres prisen for hjemlevering av varer som selges av CDON i Sverige, Danmark og Norge.

Tiltaket gjelder både vanlig hjemlevering og rask hjemlevering, men kun varer som selges av CDON fra deres eget lager. Slik skal flere kunder slippe å måtte hente bestillinger på utleveringssteder, men heller få varene levert hjem på døra. I Norge er nå prisen for hjemlevering fra 59 kroner i stedet for fra 119 kroner.

LES OGSÅ: CDON lanserer nytt verktøy for netthandlere

Daglig leder i CDON, Kristoffer Väliharju, sier i en pressemelding at de ønsker trygghet for sine kunder som handler via CDON, hvilket er grunnen til at de også har satt nye retningslinjer for salg av smittevernsutstyr på deres markedsplass.

Vi vil nå forsikre oss om at vi gjør det vi kan for å minske smittespredning i forbindelse med Coronaviruset. At vi halverer prisen på hjemlevering gjør at flere av våre kunder har mulighet til å velge leveranser direkte hjem til døren i stedet for å måtte forlate hjemmet. Vi har allerede sett at hjemleveranser har økt med nesten 100 prosent på varer fra vårt eget lager sammenlignet med forrige uke. Parallellt sikrer vi at CDON forblir en effektiv salgskanal for våre eksterne handlere og støtter dem i å opprettholde virksomheten til tross for bekymringer rundt viruset, sier Väliharju.

LES OGSÅ:  Lyset i coronakrisen: "Norsk netthandel vil bidra til å holde hjulene i gang"

Selskapet vil manuelt kontrollere CDON Marketplace for å sikre at ingen produkter selges for urimelig høye priser. I tillegg må produktene være kategorisert korrekt, altså uten navn og beskrivelser som refererer til virus, corona eller lignende.

Del artikkel: