Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han er Postens nye direktør for e-handel: “Vil være en sterk drivkraft”

Thomas Støkken, Postens nye konserndirektør for divisjon e-handel og logistikk.
Foto: Tore Oksnes
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vender tilbake til Posten.

ANNONSE

Thomas Støkken er Postens nye konserndirektør for divisjon e-handel og logistikk. Han hadde sin første dag i konsernet i går, 1.august, og uttaler jobben som ligger foran ham som veldig spennende.

Fra tidligere av har Støkken flere år bak seg som konsern- og strategidirektør i Circle K, men senest kommer han fra rollen som administrerende direktør i Løvenskiold Handel. Han har dessuten hatt flere lederroller i Posten i årene 2004-2010 og nå er han tilbake i konsernet.

Jeg er svært imponert over jobben som er gjort de siste årene innenfor bærekraft og teknologiutvikling. Her har Posten virkelig gått foran og tatt en viktig og relevant posisjon. Oppgaven med å lede Brings nordiske E-handel og logistikkvirksomhet er veldig spennende.

Det er en fremoverlent, kundeorientert og dyktig organisasjon som har et sterkt utgangspunkt for å lykkes i et konkurranseintensive marked med raske endringer, sier Thomas Støkken i en pressemelding i dag.

Konsernsjef i Posten, Tone Wille, er svært fornøyd med å få Støkken inn i konsernledelsen og peker på hans brede kommersielle erfaring som en styrke i arbeidet med utviklingen av nye konsepter fremover.

Han kan vise til sterke resultater i sine tidligere roller, der han har bidratt til en betydelig vekst og lønnsomhetsforbedring. Han har bred kommersiell erfaring og vil være en sterk drivkraft i arbeidet med å videreutvikle eksisterende tjenester og utvikle nye konsepter. Samtidig er dette nok et eksempel på dyktige folk som vender tilbake til konsernet etter noen år ute, noe som er gledelig, sier Wille om konsernet nye direktør for divisjon e-handel og logistikk.

Del artikkel: