Han er Prisjakts nye Norgessjef: “Vi spiller en viktig rolle“

Fra nordisk salgssjef til Norgessjef.

Det er Christoffer Reina som overtar stillingen til Are Vittersø som i slutten av januar i år gikk videre fra Prisjakt til en stilling som Chief Commercial Officer hos fakturerings- og regnskapsselskapet Conta.

Reina har jobbet i pris- og sammenligningstjenesten siden 2019 og rykker altså opp fra stillingen som nordisk salgssjef til Norgessjef i Prisjakt.

Annonse

I dagens urolige, privatøkonomiske tider, og i en stadig tettere prisjungel, spiller vi en viktig rolle i å hjelpe forbrukerne å ta bedre kjøpsbeslutninger. Det gjør vi gjennom å samle inn og formidle troverdig informasjon om butikker, produkter og priser. Jeg gleder meg til å lede den norske avdelingens videre vekst, som støttespiller for forbrukere, produsenter og de som driver nettbutikkene, sier Christoffer Reina, ny Norgessjef i Prisjakt, i en pressemelding.

Også Prisjakts internasjonale toppsjef Peter Greberg gleder seg til Reinas tiltredelse i ny rolle i august.

Vår forbrukerportal er en sentral del av den norske detaljhandelen, og deler åpent verdifull innsikt om prisbilder og kundeadferd. Det gir gode forutsetninger for Christoffer og våre kolleger til å styrke våre relasjoner med brukere og e-handlere, produsenter og leverandører, sier Peter Greberg.

Prisjakt er til stede i Norge, Sverige, Danmark, Finland, New Zealand, Frankrike og Storbritannia. I Norge har selskapet 460 000 unike brukere i uka, og pris- og sammenligningstjenesten feirer hele 20 år i år.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!