Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han skal lede XXLs nettsatsing: ”Ikke tvil om at dette er riktig”

Sportskjedens nye netthandelssjef, Sebastian Blom.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no
ANNONSE

XXL satser ytterligere på nett og passerte i fjor en årlig omsetning på 2 milliarder kroner. Nå rekrutteres Sebastian Blom som sjef for E-com i selskapet.

Jeg ser virkelig frem til å bli gjenforent med gode kolleger i XXL, og ta fatt på jobben med å utvikle selskapet videre i neste fase. Da jeg ble kjent med rollen og mulighetene som ligger i den, så var jeg ikke i tvil om at dette er riktig for meg, sier Sebastian Blom, sjef for E-com i XXL, i en pressemelding.

Blom har tidligere arbeidet med å bygge opp XXLs Tech Hub i Stockholm, men forlot sportsgiganten til fordel for Espresso House tidligere i år. Nå er han tilbake for å sikre selskapets fremtidige vekst på nett.

LES OGSÅ: E-handelssjef i XXL får ny toppjobb: "Vokser kraftig i Norge"

Sebastian kjenner folkene og kulturen i XXL, og har vært en sentral drivkraft i utviklingsmiljøet i Stockholm i mange år. Han har vist en imponerende evne til å kombinere teknologi med kommersielle og operasjonelle behov. Jeg er glad for at han vil komme tilbake og lede dette området – og bidra til at vi vinner en av våre «must win battles», sier Pål Wibe, konsernsjef i XXL.

Den 1. januar 2022 tiltrer Blom sin nye stilling hvor han vil jobbe på tvers av selskapets markeder i Norge, Sverige, Finland og Østerrike.

Del artikkel: