Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han skal ta NetOnNet til nye høyder i Norge: “Vår vekststrategi er klar”

Peter Andersson er Netonnets nye Norgessjef. // Foto: Netonnet
– Norge trenger en utfordrer som oss, sier Peter Andersson.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

I midten av januar forlot Trygve Hillesland  Netonnet Norge, for å ta fatt på nye utfordringer i svenske Webhallen – også en del av Komplett-konsernet. Hillesland hadde styrt Netonnet i knappe fem måneder før selskapet var nødt til å finne en ny Norgessjef. Det løste seg imidlertid ganske raskt.

Peter Andersson, som har vært en del av Netonnet-familien i over 17 år, senest i rollen som Head of Operations Norway, står nå klar til å ta over stafettpinnen etter Hillesland.

ANNONSE

Jeg er utrolig takknemlig for denne muligheten til å lede Netonnet Norge inn i en spennende periode. Vårt team har allerede vist strålende resultater, og jeg ser frem til å bygge videre på dette og styrke vår posisjon i et marked som er utfordrende, men samtidig veldig spennende, sier Peter Andersson, Country Manager for Netonnet Norge.

Han vil samtidig få ansvaret for alle nyetableringer i Norge og Sverige, og inngår i Netonnets ledergruppe.

Hans erfaring og kunnskap om bransjen, om Netonnet-filosofien og ambisjonene for det norske markedet vil være uvurderlig for vår videre vekst i Norge, kommenterer Josefin Dalum, administrerende direktør i Netonnet.

"Norge trenger en utfordrer som oss"

I tiden fremover skal altså elektronikkjedens vekst i Norge ytterligere forsterkes. Det skal selskapet klare ved å fokusere på konkurransedyktige priser samtidig som de utvider sin fysiske tilstedeværelse.

I 2024 vil Netonnet åpne nye lokaler i Stavanger og utvide ytterligere i Norge. Vår vekststrategi er klar, og jeg er overbevist om at vi vil fortsette å levere enestående kundeopplevelser. Norge trenger en utfordrer som oss, og vi har planer om å synes i enda flere byer i tiden fremover, sier Andersson.

Andersson tiltrer sin nye stilling med umiddelbar virkning.

Del artikkel: