Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han tar over som NA-KD-sjef: ”Ser frem til å ekspandere på flere kontinenter”

Anders Kristiansen, ny adm. direktør vi NA-KD.
Foto: Presse
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vanhatapio blir værende i selskapet.

ANNONSE

NA-KD-gründeren Jarno Vanhatapio kunne i dag meddele at han overleverer stafettpinnen til erfarne Anders Kristiansen. Han blir sittende i styret og som den tredje største eieren i selskapet, og trer offisielt av som administrerende direktør i slutten av februar.

Erstatteren Kristiansen har tidligere erfaring fra både Esprit, New Look og Bestseller Fashion Group – for å nevne noe. Nå ser han frem til å drive NA-KDs ekspansjonsplan videre.

NA-KD har på kort tid gjort en imponerende reise og bygget opp et moteimperium på det europeiske markedet. Med min tidligere erfaring ser jeg frem til å ekspandere på flere kontinenter og til å fortsette å etablere selskapet som den ledende aktøren når det kommer til bærekraftig mote, sier Kristiansen, ny administrerende direktør i NA-KD, i en pressemelding.

Vanhatapio vil dessuten bruke mer tid fremover til å arbeide med produktene, varemerket og innovasjon, opplyser selskapet.

Styret og jeg har vært på jakt etter en ny administrerende direktør for å lede NA-KDs neste fase av en global ekspansjon. I Anders har vi funnet den personen. Han har den rette gründerenergien og kunnskapen som skal til for å fortsette vår tilvekstreise. Han er et internasjonalt etablert navn med en merittliste som snakker for seg selv, sier Vanhatapio og fortsetter:

Jeg ser fram til å støtte han i det strategiske arbeidet rundt innovasjon og sortiment når han nå skal lede selskapet fremover. Dette er en massiv rekruttering og et stort steg i NA-KDs utvikling. Jeg er ekstremt spent på dette.

Moteselskapet omsatte for nærmere 2,35 milliarder svenske kroner i 2021, og vokser svært raskt. Tilveksten kan delvis tilskrives lanseringen av selskapets egne app, med over 1,5 millioner nedlastinger i løpet av seks måneder. Dessuten satser selskapet hardt på bærekraftig mote, blant annet med den egne second hand-kategorien kalt NA-KD Circle.

Del artikkel: