Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han tar over som ny toppsjef i PostNord: ”Betydelig verdi”

Kim Pedersen, ny adm. dir. i Postnord Danmark og Head of Postnord International.
Foto: Postnord
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Kim Pedersen står klar i ny rolle 1. desember.

ANNONSE

I slutten av september stod det klart at Peter Kjær Jensen, Postnords administrerende direktør i Danmark, vil fratre sin stilling. Jensen fikk dessuten rollen som Head of Postnord International addert i år, men nå er jakten på en erstatter avsluttet.

LES OGSÅ: Etter ti år: Postnords toppsjef tropper av

Kim Pedersen er valgt som intet mindre enn Postnords nye viseadministrerende direktør, Head of Postnord International samt administrerende direktør i Postnord Danmark. Han starter i rollen 1. desember, akkurat i tide til årets mest hektiske periode.

Pedersen kommer senest fra rollen som global salgs- og markedssjef hos A.P. Moller - Maersk, og har mange års erfaring innen logistikksektoren.

Styret og jeg ønsker Kim Pedersen velkommen som viseadministrerende direktør i Postnord, og er sikre på at han vil tilføre betydelig verdi til vår reise videre, sier Annemarie Gardshol, konsernsjef i Postnord, i en pressemelding mandag formiddag.

Videre påpekes Pedersens erfaringer innen kommersiell strategidesign og gjennomføring på vekst som svært verdifulle egenskaper når Postnord søker å bli størst i Norden.

Del artikkel: