Han tar over som ny toppsjef i PostNord: ”Betydelig verdi”

Kim Pedersen står klar i ny rolle 1. desember.

I slutten av september stod det klart at Peter Kjær Jensen, Postnords administrerende direktør i Danmark, vil fratre sin stilling. Jensen fikk dessuten rollen som Head of Postnord International addert i år, men nå er jakten på en erstatter avsluttet.

LES OGSÅ: Etter ti år: Postnords toppsjef tropper av

Annonse

Kim Pedersen er valgt som intet mindre enn Postnords nye viseadministrerende direktør, Head of Postnord International samt administrerende direktør i Postnord Danmark. Han starter i rollen 1. desember, akkurat i tide til årets mest hektiske periode.

Pedersen kommer senest fra rollen som global salgs- og markedssjef hos A.P. Moller - Maersk, og har mange års erfaring innen logistikksektoren.

Styret og jeg ønsker Kim Pedersen velkommen som viseadministrerende direktør i Postnord, og er sikre på at han vil tilføre betydelig verdi til vår reise videre, sier Annemarie Gardshol, konsernsjef i Postnord, i en pressemelding mandag formiddag.

Videre påpekes Pedersens erfaringer innen kommersiell strategidesign og gjennomføring på vekst som svært verdifulle egenskaper når Postnord søker å bli størst i Norden.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!