Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Han tar over stafettpinnen – skal ta Outnorth til neste nivå

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Er allerede en trofast kunde, røper Nordström.

ANNONSE

Bubblerooms toppsjef skifter beite og tiltrer en tilsvarende rolle hos friluftskjempen Outnorth. Fra og med 1. januar 2024 er Ville Kangasmuukko Nordström Outnorths nye administrerende direktør.

Han har et tydelig mål for sitt nye oppdrag: nemlig å videreutvikle selskapet og ta Outnorth til neste nivå.

Outnorth er et spennende selskap med en sterk markedsposisjon i Norden innen outdoor-segmentet. I takt med at interessen for natur- og friluftsliv øker i samfunnet, så er Outnorth vel posisjonert med et konkurransedyktig tilbud innen denne nisjen, sier Nordström i en pressemelding.

De siste årene har selskapet sett en sterk vekst i omsetningen og til tross for utfordringer i markedet skal selskapet kunne vise til fortsatt vekst med god lønnsomhet. Både i 2020 og 2021 endte selskapets omsetning på over én milliard kroner, noe tidligere toppsjef, Harald Ennen, har fått mye av skryten for.

Dessuten har de et sterkt og naturlig fokus på bærekraft samt en visjon om å inspirere flere mennesker til å tilbringe tid utendørs, hvilket jeg virkelig setter pris på. Jeg er allerede en trofast kunde, nå ser jeg frem til å bli kjent med selskapet fra innsiden og mest av alt til å treffe mine nye kolleger i januar, fortsetter Nordström.

LES OGSÅ: Outnordic-sjefen gir seg – Fjellsport-gründer stepper inn

"Vet hva som trengs"

Nordström har mange års erfaring fra netthandelsbransjen. Siden 2015 har han ledet det svenske moteselskapet Bubbleroom. Innen den tid har han hatt flere roller innen H&M, blant annet med ansvar for digital forretningsutvikling samt ekspansjon.

Cato Broberg, styreleder i Outnorth og administrerende direktør i eierselskapet Egmonts e-handelsområde, forteller at de er svært fornøyde med rekrutteringen.

Ville står for et sterkt og positivt lederskap og vet hva som trengs for å kunne navigere vellykket i en konkurranseutsatt bransje hvor tilvekst og lønnsomhet stadig skal balanseres. Hans dype kunnskap og lange erfaring innen netthandel kommer til å være av stor betydning fremover for å kunne virkeliggjøre Outnorths høye ambisjoner om ekspansjon og utvikling, sier Broberg i en kommentar.

Erlend Futsaeter, Senior Director hos Egmont E-commerce, fungerer som midlertidig administrerende direktør frem til Nordström tar over i januar.

Del artikkel: