Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har holdt stengt i 100 dager - nå får IKEA åpne

therese.karlsrud.haugen

Globalt er fortsatt 20 prosent stengt.

ANNONSE

I forrige uke kom den gode nyheten om at handelsstanden i Oslo får åpne igjen. Det betyr blant annet at IKEA nå får holde alle sine varehus i Norge åpne.

LES OGSÅ: Oslo-butikker får åpne igjen: "En gledens dag"

På fredag kunne IKEA Furuset åpne etter 103 dager i lockdown. Det samme kunne møbelgigantens planleggingsstudio i Oslo sentrum, som har vært stengt i henholdsvis 78 dager.

Med andre ord betyr det at alle våre varehus i Norge er åpne for våre kunder igjen. Sikkerheten til våre ansatte og kunder er i høyeste fokus, og vi har flere tiltak på plass for å gjøre det mulig for oss å holde avstand, sier Arvid Stigland, pressekontakt i IKEA, til Ehandel.

Det er fortsatt strenge retningslinjer som må følges for at butikkene skal få holde åpent. Blant annet når det gjelder antall personer i varehuset, slik at man kan sikre en avstand på to meter.

Vi har innført et køsystem utenfor, der vi stenger dørene når maksgrensen for antall kunder er nådd.

Globalt er imidlertid fortsatt 20 prosent av IKEAs varehus stengt. Det innebærer blant annet varehusene i Frankrike og Tyskland, der alle varehusene må holde stengt.

Situasjonen og forutsetningene forandres hele tiden og i land som Tjekkia og Irland forventer vi å snart kunne åpne igjen. Selv om varehusene er stengt i Tyskland har de et system som kalles Click & Meet, der våre kunder kan booke et besøk i varehus for avtalt dato og tid, avslutter Stigland.

Del artikkel: