Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har opplevd 150 prosent vekst - skal nå løse hjemlevering for Varner

Pressebilde: Helthjem
therese.karlsrud.haugen

Norges største motekonsern satser for fullt på hjemlevering.

 

ANNONSE

Motekonsernet Varner ruller ut hjemlevering i hele Norge, og allerede før sommeren vil leveringsalternativet bli tilgjengelig i nettbutikkene til kleskjeder som Dressmann, Cubus, Bik Bok, Carlings, Volt og Urban. Det er logistikkselskapet Helthjem som har fått tildelt oppdraget.

Vi ønsker å fokusere mer på enkel hjemlevering, og Helthjem passer denne målsetningen perfekt, sier Supply Chain Director i Varner, Anders Eriksson, til Ehandel. 

Varner har opplevd en økning i etterspørsel for dør- og postkasselevering den siste tiden, og ser nå frem til samarbeidet med Helthjem.

Hjemlevering er det enkleste for kundene som handler på nett, og derfor ønsker vi å satse på dette. Så har vi forsikret oss om at Helthjem følger norske helsemyndigheters råd gjennom denne tøffe Corona-tiden, og vi gjør alt vi kan for å levere flest mulig pakker hjem, sier Eriksson.

For et par uker siden sendte moteselskapet ut 3500 permitteringsvarsler i forbindelse med coronaviruset.

LES OGSÅ: Norges største motekonsern permitterer 3500 ansatte

"Vi blir kontaktet av store nettbutikker"

Helthjem leverer seks dager i uken, inkludert lørdager. I tillegg foregår det uten menneskelig kontakt, da selskapet leverer om natten.

Logistikktjenesten har derfor opplevd ekstra stor pågang etter at coronakrisen inntraff Norge, og fra mars 2019 til mars 2020 har selskapet hatt en vekst på 153 prosent i antall leveranser.

Fra uke 6 til uke 13 i år, har segmentet "helse" økt med 175 prosent. Vi har vekst i et titalls kategorier og aller mest i helse, elektronikk, kosmetikk og trening. Vi blir kontaktet av store nettbutikker som ønsker å starte opp med oss, og vi merker en kraftig oppgang i interessen rundt våre tjenester, sier Marius Husebø-Evensen, pressekontakt i Helthjem.

LES OGSÅ: Coronaviruset fører til mer frokost på døra: "Økte med 43 prosent"

Del artikkel: