Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har slått fjoråret - leverer opp til 30 000 produkter om dagen

Sara Kjelstrup, daglig leder i Morgenlevering.no.
Foto: Ingar Sørensen
therese.karlsrud.haugen

Populært med frokost på døra under coronakrisen.

 

ANNONSE

Allerede i begynnelsen av mars kunne Morgenlevering.no melde om sterk økning i salget. Nå har hjemleveringstjenesten passert hele fjorårets omsetning, som vil si 90 millioner kroner. Samtidig markerer selskapet sine første seks måneder med sorte tall, som er opp fra et underskudd på 12 millioner kroner i fjor.

LES OGSÅ: Coronaviruset fører til mer frokost på døra: "Økte med 43 prosent"

Det er en veldig hyggelig tid for oss i Morgenlevering.no. Det er rett og slett gøy, tatt i betraktning at vi opererer i en brutal bransje med tøff konkurrranse og små marginer, sier daglig leder Sara Kjelstrup, i en pressemelding.

På de travleste dagene kan Morgenlevering meddele at de legger igjen opptil 30 000 brød, blomster og andre produkter hjemme hos folk over store deler av Østlandet, Bergen, Trondheim og Stavanger.

Mange gaver

Coronakrisen har gitt Morgenlevering et kraftig oppsving. Ekstra populært har det vært å bestille frokost på døra i gave under denne perioden.

Særlig har gaveandelen økt kraftig. Mange bestiller frokost eller blomster levert hjem til besteforeldre eller andre de tenker spesielt på i den vanskelige tiden. Vi ser at mange tenker på hverandre og vil gi litt ekstra omsorg i en tøff hverdag, sier Sara Kjelstrup. 

Tidligere sto gaver for rundt 20 prosent av volumet som ble levert ut på en typisk dag for Morgenlevering. De siste ukene har andelen på det meste vært oppe i 70 prosent. Samtidig har antall bedriftskunder og faste leveringer økt.

Bedriftskunder er et segment som vokser kraftig. Mange bedrifter ønsker å sende en gave hjem til ansatte. For eksempel kan frokost levert hjem til deltakerne være en fin og personlig start på en workshop som skal holdes digitalt, sier Kjelstrup.

LES OGSÅ: Fyller 5 år - kan feire med 10 millioner pakker

Leverer til hytter

Vanligvis er juli den dårligste måneden for tjenesten, da mange kunder pleier å feriere i utlandet på denne tiden. I år blir sommersesongen litt annerledes og Morgenlevering håper at flere nordmenn som ferierer i Norge vil gi dem et oppsving.

Morgenlevering skal derfor levere i mange hyttområder i sommer, slik som Nøtterøy og Hvaler.

Vi tror mange hyttefolk vil sette pris på ferske croissants levert på hyttedøra, sier Sara Kjelstrup. 

Del artikkel: