Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Har sopet inn nærmere 300 millioner – øker aksjekapitalen

Daniel Mühlbach, adm. dir. i Footway // Foto: Footway
Nå er siste steg i finansieringsrunden komplett.
David Gustavsson

Siden februar har Footway jobbet for å få inn tilstrekkelig med kapital for å opp dampen igjen.

Konsernet startet med å sikre en finansiering på 80 millioner svenske kroner, hvorav 50 millioner kom fra en rettet nyemisjon.

Med en emisjon på 50 millioner, en gjeldsnedskriving på 210 millioner og gjennomførte effektiviseringstiltak under rekonstruksjonen, har selskapet nå sikret en solid balanse og posisjonert seg godt for fremtiden, kommenterte Daniel Mühlbach, administrerende direktør for Footway Group, i februar.

Les også: Etter gjeldsbyrde og rekonstruksjon – Footway fyller kassen med 80 millioner

Øker aksjekapitalen

ANNONSE

Nå han konsernet sikret ytterligere 4 millioner, hvilket var siste steg hva gjelder å fylle på kassa. Dermed er selskapet finansiert med totalt 294 millioner svenske kroner.

Etter registreringen av den rettede emisjonen og fortrinnsrettemisjonen hos det svenske Bolagsverket vil selskapets aksjekapital øke med 4 869 442,20 SEK til totalt 15 124 404,10 SEK, skriver selskapet i en pressemelding.

Skoforhandleren har i tillegg inngått et samarbeid med selskapet Juni, som tilbyr finansielle tjenester til e-handlere. Dette samarbeidet skal i hovedsak være rettet mot Footway Plus, hvor e-handlere kan få hjelp med hele ordrehåndteringen fra lager til frakt, returer og kundeservice, opplyser Footway.

Del artikkel: