Haypp Group dumper Klarna: ”Kommer nærmere vår visjon”​​

"En del av vår langsiktige strategi"

Den svenske snus- og netthandelsaktøren Haypp Group forlater samarbeidet med Klarna til fordel for en annen svensk betalingsaktør – nemlig Avarda.

Deres nye løsninger er nå live i Haypp Groups norske nettbutikker, snushjem.no, snus.com og snuslageret.no og med dette håper man å kapre større markedsandeler samt øke antallet returnerende kunder.

Annonse

Vi er midt i en global vekstreise med utgangspunkt i Skandinavia, som er vårt hjemmemarked. Samarbeidet med Avarda er en del av vår langsiktige strategi om å tilby den beste kundeopplevelsen for å maksimere lojalitet til våre merkevarer og øke antall returnerende kunder.

Gjennom samarbeidet med Avarda og Avarda360-tjenesten, kommer vi nærmere vår visjon om å inspirere flere mennesker til å bytte til tryggere nikotinprodukter, sier Markus Lindblad, Head of External Affairs i Haypp Group, i en pressemelding.

Blant de nye løsningene som implementeres inkluderes Vipps, noe som tydelig falt i smak hos kundene, for bare over helgen skal 40 prosent av kundene ha benyttet seg av Vipps som betalingsmetode.

Avarda selv er naturlig nok storfornøyde med å ha landet Haypp Group som kunde.  

Vi er utrolig glade for dette samarbeidet. Haypp Group har en imponerende vekstreise som har klart å utfordre tradisjonell kjøpsatferd. Avarda har i likhet med Haypp Group opplevd sterk vekst de siste årene og dette samarbeidet viser at vi fortsetter å styrke vår posisjon i markedet, sier Mikael Johansson, administrerende direktør i Avarda.

I 2021 solgte Haypp Group snus- og nikotinprodukter for over 2 milliarder kroner. Selskapet er notert på First North Premier Growth på Stockholmsbørsen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!