Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Haypp Group snur dårlig trend i Norge – og øker med 19 prosent

Gavin O'Dowd, adm. direktør i Haypp Group.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Fikk "ordning och reda" på både Norge og resultatet.

ANNONSE

Til tross for inflasjonen har ikke forbrukerne knepet igjen lommeboka når det kommer til kjøp av snus på nett. Det viser Haypp Groups ferskeste rapport, hvor det norske markedet skiller seg positivt ut.

Selskapet lykkes nemlig med å øke sitt salg med 18,6 prosent til 700,5 millioner svenske kroner i fjerde kvartal 2022. Men ikke bare det: også driftsresultatet steg med 2,3 prosent til 16 millioner kroner.

Vi er glade for å kunne vise til et sterkt fjerde kvartal på alle våre markeder etter å ha lykkes med å vende trenden på det norske markedet. Vi er spesielt fornøyde med vår prestasjon i den strategisk viktige kategorien nikotinposer, som økte med 42 prosent i kvartalet, sier Gavin O'Dowd, administrerende direktør på Haypp Group, i en kommentar til rapporten.

Han kunne også glede seg over at antallet aktive kunder har økt markant, med 17 prosent for å være eksakt, til 459 000.

Rapporten fikk Haypp-aksjen til å stige med nesten 3,5 prosent og det til tross for at man valgte, på samme måte som i fjor, å ikke betale utbytte til aksjonærene.

Haypp Group er godt posisjonert på et veldig raskt voksende internasjonalt marked de neste årene og leverer på våre langsiktige finansielle mål, sier O'Dowd.

Del artikkel: