Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Health and Sports Nutrition Group, HSNG AB kan nå raskt tilby de leveringsmåtene kundene ønsker!

Gymgrossisten, Bodystore, Vitaminmanager og Fitness Market Nordic er alle varemerker i Health and Sports Nutrition Group, HSNG AB. Sammen innehar de en lederposisjon innen salg av kosttilskudd og helsekost på det nordiske markedet. HSNG AB er også en del av Orkla-konsernet fra januar 2018. HSNG har nå valgt å bytte e-handelsplattform til Salesforce Cloud, og satser på å gi alle sine kunder en bedre kjøpsopplevelse.

Blant annet vil de raskt kunne bytte leveringsalternativ og tilby det kundene mest ønsker. Derfor har de gått sammen med Unifaun AB som strategisk partner og har nå implementert Unifauns utsjekkingsløsning for fraktalternativ, Unifaun DeliveryCheckout.

Vedlikeholdsfritt over tid

Da HSNG AB besluttet å bytte plattform til Salesforce Commerce Cloud, stod de overfor valget mellom selv å måtte bygge inn alle mulige transporttjenester eller finne et produkt der alle disse allerede inngår. Gymgrossisten, Bodystore og Fitnessmarket bruker allerede Unifauns Delivery Management-system, Unifaun Online. Det falt derfor naturlig å utvide samarbeidet og implementere Unifauns utsjekkingsløsning i hele konsernet.

”Når det gjelder Go-to-market, trengte man før 3-6 måneder på å lansere en ny leveringsmåte med API-søk. Nå kan dette gjøres mye enklere ved at vi aktiverer dem i Unifaun Online. Deretter vises de direkte i Unifaun DeliveryCheckout-widgeten i kassen for kundene”, forklarer Marcus Lindholm, Gymgrossisten.

At Unifaun nettopp tilbyr et produkt som man som e-handler kan konfigurere uten å trenge å kjøpe konsulenttjenester, noe som var et hovedkriterium for HSNG, var et annet aspekt som gjorde Unifauns DeliveryCheckout interessant. Å utvikle mange transporttjenester og holde dem kontinuerlig ved like er kostbart over tid.

”Vi er stolte og glade over at HSNG AB har valgt å gå videre med oss i Unifaun og med vår utsjekkingsløsning. Unifaun DeliveryCheckout gir virkelig merverdi både til Gymgrossisten, Bodystore og Fitnessmarket og deres sluttkunder.” Fredrik Warmark, kundeansvarlig i Unifaun.

SVOSJ i Norge

Svosj er en av de transporttjenestene Gymgrossisten og Bodystore kommer til å bruke. Svosj ble lansert i 2019 i Norge og er ett av de siste leveransealternativene på markedet som benytter avanserte API-søk ut fra flere parametre som for eksempel postnummer, e-postadresse og validering ned til gateadresse. Dette gir sluttforbrukerne mulighet til å abonnere på frakt med rabatt. Tjenesten har visse likheter med Amazone Prime. Svosj kan nå tilbys på en enkel, konfigurerbar måte i Unifaun DeliveryCheckout.

Bakenforliggende teknikk

  • Unifaun Delivery Management-system: Unifaun Online
  • Unifaun DeliveryCheckout – frittstående widget
  • Unifaun ”Link2Print” for returbehandling direkte i nettbutikken
  • Salesforce Commerce Cloud

Del artikkel: