Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Helnorsk produksjon av nettbutikkløsning for lokale butikker

Sammen skal disse selskapene levere komplett nettbutikkløsning til sine kunder.
Shopping Norge / Hazelnut AS
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Sammen skal de levere en komplett løsning til fysiske butikker som vil på nett.

ANNONSE

Shopping Norge lanserte tidlig i coronakrisen sitt nye konsept hvor hele handlegater og kjøpesentre skal flyttes inn i den digitale verden. Nå har de inngått et samarbeid med norske Hazelnut AS, som driver produktfotostudio.

Markedseksperten i Shopping Norge, Pia Åhlén, fortalte til Ehandel ved lansering at de ønsket å skape en løsning for fysiske butikker slik at de enkelt skal kunne etablere seg på nett i fellesskap med andre butikker, og dermed skape nettbutikker for hele handlegater, byer eller kjøpesentre.

Nå forteller Åhlén at samarbeidet med Hazelnut AS er spennende, og at det faller naturlig på plass med Shopping Norges visjon om å kunne levere hele pakker til sine kunder.

Vi har hatt stor pågang av innkommende prosjekter hos oss siden sist. Vi jobber mest med å sette opp selvstendige nettbutikker og andre løsninger til kunder som selger på nett men som ofte også trenger støtte og rådgivning i prosessene rundt selve driften. Eksempler på det kan være hjelp med markedsføring, foto og tekstproduksjon, sier Åhlén.

LES OGSÅ: Lokale butikker sliter - nå tar netthandelsbransjen grep

Hazelnut AS består av daglig leder Sveinung Hatløy Sætre og fotograf Torgeir Ferdinand Nygård som i 2019 satset på eget firma. Ved oppstart hadde duoen fokus på medieproduksjon og plateselskapvirksomhet - nå er det produktbilder i eget fotostudio som gjelder. Sammen med Shopping Norge tar de sikte på å levere en komplett pakke til fysiske butikker som ønsker å satse på nettbutikk.

Vi lanserer en løsning i fellesskap, hvor i kombinerer våre to virksomheter. Vi kan gi våre kunder det som trengs for å lykkes på nett. Kundene vil alltid stå i hovedfokus og få den beste supporten, skriver Hazelnut AS i en pressemelding.

LES OGSÅ: Lightup.no vant prestisjetung pris i samarbeid med norsk start-up

I Hazelnut Studio spesialiserer de seg på produktfotografering innen blant annet tekstil og industri, og leverer produktfoto til alle typer bransjer som ønsker nettbutikk.

Del artikkel: