Helthjem om Wolt-samarbeidet: “Vi satser tungt”

Helthjem x Wolt er live.

Den nye duoen har knapt vært live en ukes tid. Samarbeidet mellom Wolt og Helthjem er spesielt rettet mot brukthandelsmarkedet – hvor ambisjonen er å gjøre det enda enklere å handle brukte varer med hjemlevering på under timen.

Anders Lunde Angen, daglig leder i Helthjem, forteller om samarbeidet og hvorfor selskapet går all inn på C2C og brukthandel.

Annonse

Vi satser tungt på sirkulærøkonomi og dette er et av flere viktige grep vi tar for å gjøre sirkulærhandel enklere for folk. Nye, innovative løsninger som dette er også viktig for å nå de målene vi har satt oss innen bærekraft, hvor vi kontinuerlig jobber med tiltak for en best mulig bærekraftig utvikling, forteller Angen, og uttaler videre:

Over 90 prosent av de som allerede bruker vår C2C-tjeneste bruker den til å kjøpe og selge brukt og vi ser at folk ønsker å handle brukt for å både spare penger og leve mer miljøvennlig. Historisk har mangel på smidig, enkel og rask levering vært en terskel, men med dette samarbeidet håper vi å gjøre brukthandel enda mer tilgjengelig for folk.

Etterhvert håper man å kunne gjøre samarbeidet tilgjengelig for forbukere også utenfor Oslo. Per nå kan alle booke ekspresslevering med Wolt via Helthjem.no, i de delen av landet hvor Wolt er til stede, naturligvis.

I tillegg ønsker vi å utfordre de tradisjonelle strukturene og gi kunden flere og bedre valg. Det handler om å gjøre ting enklere for kundene og samtidig kunne levere oftere og enda raskere, legger Angen til.

Helthjem inngår i Schibsted Ecommerce & Distribution AS i selskap med Distribution Innovation (DI) og Morgenlevering. Schibsted har gjennom de siste årene investert i flere tech-, logistikkselskaper og markedsplasser som støtter opp om deres ønske om å videreutvikle innovative, brukervennlige og grønne løsninger.

LES OGSÅ: Helthjem satser med Wolt – skal levere bruktvarer på halvtimen

LES OGSÅ: Svensk tech-selskap får Schibsted på eiersiden: "Skal forenkle returer"

LES OGSÅ: Helthjem styrker gjenbrukssatsingen – "vil fortsette å vokse"

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!