Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Henter 30 millioner: «Det har vært overtegning»

Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Bring Ventures går inn som ny investor.

ANNONSE

I mars 2021 gjennomførte Dintero en emisjon på 10 millioner kroner, og har siden den gang hatt en tre ganger vekst. Denne høsten har Dintero gjort et nytt løft og og hentet 30 milioner. Bring Ventures går inn som ny investor og Schibsted Ventures deltar på nytt.

Det har vært overtegning, og det er absolutt et kvalitetsstempel, særlig slik markedet er nå, sier gründer Daro Navaratnam.

Dintero leverer en alt-i-ett løsning for digitale tjenester som trenger sømløse betalinger.

Den nye investeringen lar oss fokusere på å ta det neste store steget i å forenkle betaling for våre kunder i Norden, sier grunnlegger og daglig leder av Dintero, Daro Navaratnam.

Vårt mål har alltid vært å levere en one-stop shop for betalinger, også når våre kunder og partnere har behov for å løse komplekse problemer som f.eks når en plattform ønsker å slitte en betaling til flere selgere. Dette skal vi nå levere i Norden hvor våre kunder og partnere kun trenger en integrasjon og vil få tilgang til alle betalingsmetoder som Vipps, MobilePay, Swish, kortbetaling, Apple Pay og utsatte betalinger i Norden, legger han til.

Bring Ventures er Posten-konsernets investeringsenhet, som nå har 13 startup selskaper i sin portefølje.

Vi investerer i Dintero fordi vi er overbevist om at smarte betalingsløsninger vil spille en viktig rolle i fremtiden. Vi ser også at funksjoner i “Split Payment” kan benyttes i flere av våre porteføljeselskaper, sier Anett Berger Sørli, investment director i Posten-eide Bring Ventures.

Del artikkel: