Henter e-handelsveteran fra Netonnet: “Passer perfekt i vårt team“

"Inspirerende bedriftskultur"

Jollyroom henter Daniel Svensson fra Netonnet som sin nye CFO. Fra en lignende rolle i elektronikkselskapet ser Svensson nå frem til å bidra til Jollyrooms fortsatte tilvekstreise. 

Barne- og babyutstyrsaktøren har de siste årene nådd en sterk tilvekst og under samme tid har selskapet investert i større infrastrukturelle endringer for å kunne posisjonere seg for videre vekst. Svensson vil starte i sin nye rolle i august og blir dessuten en del av virksomhetens konsernledelse.

Annonse

Det føles fantastisk å ønske Daniel velkommen til Jollyroom. Han passer perfekt inn i vårt dedikerte team med sitt høye energinivå og imponerende verktøykasse. Daniel vil være en viktig del av vår fortsatte tilvekstreise, sier Mattias Jacobsson, administrerende direktør i Jollyroom, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Jollyroom rekrutterer ny IT-ekspert: "Viktig for å realisere vår visjon"

Foruten en fortid hos Netonnet har Svensson mer enn 10 års erfaring som CFO hos virksomheter som Geodis, Swedgas og Stampen. Han har også 10 år bak seg som Country Controller hos DHL og kan derfor kalles en riktig e-handelsveteran.

Jollyroom er et genuint kundeorientert selskap med høy utviklingstakt og en inspirerende bedriftskultur. Den fremgangsrike tilvekstreisen man har gjort i løpet av de siste årene er imponerende og jeg ser veldig frem til å bli en del av teamet og kunne bidra til selskapets fortsatte utvikling, sier Daniel Svensson.

Jollyroom omsatte i 2021 for rett over 2 milliarder kroner og sysselsetter per i dag mer enn 500 ansatte.

LES OGSÅ: Eventyrlig vekst for Jollyroom – har passert 2 milliarder

LES OGSÅ: Jollyroom leverer enorm tilvekst i Norge – skal bli størst

 

Annonse

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!