Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Hentet 650 000 til juleprodukt i fellesferien: “Ekstremt takknemlig”

Nina M. Ruden, influenser og syvbarnsforelder med en stor, trofast følgerskare på Instagram.
Foto: Nina M. Ruden
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Retter seg til følgerne for finansiering av egendesignede juleprodukter.

ANNONSE

Nina M. Ruden har over 30 000 følgere på Instagram og er en kjent profil med en sterk posisjon i foreldresegmentet. Som foreldre til syv barn har hun og mannen Jan-Anders gjort flere prosjekter og solgt julerelaterte produkter, hvilket har vist seg å være en stor suksess.

Senest søndag 24.juli, en dag paret i mange år har feiret som en slags julaften, lanserte de et nytt juleprodukt som skulle finansieres gjennom crowdfunding. Målet denne gangen var å hente 350 000 kroner slik at produktet Julemagi på boks kunne lanseres. Etter ti timer trådte trofaste følgere til, midt i sommerferien, og 650 000 kroner ble hentet for å finansiere produksjonen av juleboksen.

Det har lenge vært en tanke og ønske i hodet vårt. På juletreet har vi flerfoldige minner og vakre skatter og hvert år pakker vi disse møysommelig inn i silkepapir. Vi har stablet dem forsiktig i esker og håpet at skattene skulle klare seg til neste år, sier Nina M. Ruden i en pressemelding.

Produktet hun og ektemannen ønsket realisert er altså en juleeske med 24 rom hvor alle juletredekorasjoner kan oppbevares trygt fra år til år. Den skal også kunne brukes som julekalender med sine 24 kalenderrom.

Årets juleprodukt skal bli magisk, nydelige julekuleesker med motiv av høy kvalitet som skal vare jul etter jul. Nå blir dette en realitet, takket være at jeg har verdens fineste følgerskare som også er min heiagjeng. Vi er ekstremt takknemlig og stolt over å få dette til, avslutter Ruden.

Del artikkel: