Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her åpner Bring nytt robotlager: ”Revolusjonerende”

therese.karlsrud.haugen

Skal levere samme dag til 5 millioner mennesker.

ANNONSE

I begynnelsen av året presenterte Bring sin nye fulfilment-satsing, Shelfless, som skal rulles ut gjennom automatiserte TPL-lager i Norge, Sverige og Danmark. Her til lands befinner det nye logistikksenteret seg på Berger utenfor Oslo, og nå er det også klart hvor det svenske lageret havner.

LES OGSÅ: Bring satser utenfor Norge - bygger nytt nettlager

Nærmere bestemt blir det i Rosersberg i Stockholm, der Bring vil flytte inn i et nyetablert lagerlokale. Under høsten og vinteren vil dette omgjøres til et AutoStore-anlegg.

Shelfless blir revolusjonerende for nettbutikker som vil etablere seg og vokse på det nordiske markedet. Ettersom samme teknologi finnes i Oslo, betyr det at nettbutikkene kommer til å kunne tilby levering allerede samme dag til nesten fem millioner mennesker i Sverige og Norge. Dessuten blir majoriteten av leveransene fossilfrie, sier Per Öhagen, konserndirektør for e-handel og logistikk i Bring, i en pressemelding.

Bring meddeler at de vil kunne tilby samme dag-levering i Stockholm-området for nettbutikker som velger å inngå et samarbeid. For resten av Sverige er det levering dagen etter som gjelder. Det nye lageret vil stå klart våren 2022.

LES OGSÅ: Logistikkgiganten med ny storsatsing - investerer 100 millioner

Del artikkel: