Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er de - årets mest populære julegaver

Are Vittersø, daglig leder i Prisjakt.
Prisjakt
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Harde pakker og elektroniske "duppedingser" topper listene.

ANNONSE

Undersøkelser har allerede vist at over halvparten av nordmenn har tenkt til å handle årets julegaver på nett - og nå er det klart hvilke julegaver som er årets mest populære. Pris- og produktsammenligningstjenesten Prisjakt.no kan avsløre at det er harde pakker og elektroniske "duppedingser" som topper listene.

Daglig leder i Prisjakt, Are Vittersø, forteller at AirPods fra Apple stikker av med utnevnelsen "Årets julegave" også i år.

De to desidert mest søkte enkeltproduktene i november og desember, er Apples andregenerasjons trådløse øreplugger, samt den nye Pro-utgaven, sier Vittersø i en pressemelding.

LES OGSÅ: Klarna: Julehandelen på nett har økt 15 prosent 

Vittersø forteller at man basert på søkestatistikk trygt kan fastslå at harde pakker med duppeditter og smarte dingser blir de store vinnerne under treet på julaften. Andre produkter som topper listene over mest søkte enkeltprodukter er robotstøvsugeren Xiaomi Mi RoboRock S5, Apple iPhone 11 samt Sonys trådløse hodetelefoner WH-1000XM3.

Elektriske sparkesykler har falt i pris og blir i følge den daglige lederen også en populær julegave. Noen modeller er opptil hele 3000 kroner billigere nå enn da de ble lansert.

Kjøpsinteressen for elektriske scootere har eksplodert i 2019, og populariteten - antall søk - hos oss har økt med 551 prosent i 2019, sammenlignet med 2018. Samtidig har kategorien falt dramatisk pris, spesielt i andre halvår, sier Vittersø.

Også produkter for de friluftsinteresserte og aktive finner vi på topplisten, og flere kan vente seg pakker med løpesko, ullundertøy, fritidsbukser, ryggsekker og aktivitetsmålere.

LES OGSÅ: Elkjøp spår julens mest populære gaver

Del artikkel: