Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er finalistene til Netthandelsprisene 2020

therese.karlsrud.haugen

Seks finalister er klare.

ANNONSE

For knappe to uker siden gjorde Posten og Bring det klart at netthandelskonferansen Load 24. mars avlyses, på grunn av coronaviruset. De kunne dog forsikre om at de årlige Netthandelsprisene, som pleier og deles ut på Load, vil kåres likevel. Nå står 2020-finalistene klare.

LES OGSÅ: Bring avlyser Load-konferansen

"Årets Nettbutikk" kåres i to klasser - nettbutikker med omsetning over og under 50 millioner. I år har rundt 1200 nettbutikker har vært med i prosessen. Av disse gjenstår det nå seks finalister, tre i hver kategori.

Juryen har vurdert butikkene etter fire hovedkriterier: Kjøpsopplevelse, forretningsmodell, innovasjon og markedsføring. I tillegg må en rekke grunnkrav være oppfylt. Ca 1200 nettbutikker har vært med i prosessen. Juryen har hatt en grundig gjennomgang av ca 200 nettbutikker, og har prøvekjøpt og returnert hos 12 nettbutikker. Vi har hatt mange gode diskusjoner før vi konkluderte hvem som er årets seks finalister, sier juryleder Kristin Dahl Hoffmann, i en pressemelding.

Over 50 millioner:

Finalistene i kategorien over 50 millioner er følgende:

Under 50 millioner:

Finalistene i kategorien under 50 millioner er følgende:

  • Mester Grønn
  • Linda Johansen
  • Hatstore

Det vil si at fjorårets vinnere Kolonial.no og Linda Johansen sin nettbutikk Lindakrem.no har muligheten til å vinne nok en gang. Prisene kåres av en uavhengig jury, bestående av kvinner og menn med kompetanse fra ulike deler av netthandelssfæren.

LES OGSÅ: Disse vant netthandelsprisene 2019

Finalistene i hver av kategoriene inviteres til en finalerunde hos Bring, for å overbevise juryen om at akkurat de er verdige vinnere. Det opplyses også om at kåringen vil bli markert og vinnerne feiret, men ikke før det kan gjennomføres under trygge forhold. Når og hvordan vil man komme tilbake til.

Vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med finalistene. Norske nettbutikker bør se til finalistene for inspirasjon og lærdom. De er alle foregangsaktører i sine bransjer. I tillegg til å oppfylle juryens grunnkrav som f.eks. gode produktbeskrivelser og bilder, søkeordsoptimalisering og enkel navigering, har de en forståelse for kundebehov og en lidenskap som skinner gjennom, sier Kristin Dahl Hoffmann.

Årets jury:

  • Kristin Dahl Hoffmann -direktør Marketing E-handel og Logistikk, Posten Norge
  • Jens Koldenhof Rygg - Commercial Lead Norway, Klarna
  • Ingvild Moen -Digital Advisor Social Media, Resonate AS
  • Marte Klouman - Founder and Chief Enthusiastic Nerd, Netthandelskolen
  • Torkel Johannessen - CEO , Convert Group AS
  • Vikki Nathalie Walle-Hansen - Manager Bekk
  • Martin Schütt - Co-founder and Managing Partner, Askeladden & Co

Del artikkel: