Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er Netthandels nye CEO: ”Kjenner hele virksomheten”

Niclas Albäck, Ehandels nye administrerende direktør // Foto: Ehandel
– 2024 blir et begivenhetsrikt år, sier Niclas Albäck.
Julius Gunnilstam
julius@ehandel.se

Søstersitene Netthandel.no, Ehandel.se og Influens.se får en ny administrerende direktør som skal styre skuta fremover. Nåværende administrerende direktør, Johan Svensson, skal ta fatt på nye oppdrag hos morselskapet LRF Media.

Ny toppsjef plukkes fra egne rekker, og tidligere COO i Ehandel, Niclas Albäck, tar over ledelsen nå i januar.

ANNONSE

Niclas er den rette til å lede Ehandel. Niclas har vært en nøkkelperson i det vi har bygget de siste årene. Han kjenner hele virksomheten og har vist hvilke gode lederegenskaper han besitter. Jeg er veldig glad for at Niclas nå vil ta det øverste ansvaret for selskapet, sier Johan Svensson.

Selv vil Svensson bli sittende i Ehandels styre.

Det føles veldig godt å få denne tilliten etter Johan, som har vært en stor inspirasjonskilde for meg. Å komme inn i selskapet for tre år siden under en pandemi, som selger med min e-handelsbakgrunn, og ha vært en del av selskapets reise disse årene har vært veldig spennende og lærerikt. Vi har utviklet våre eventer og tjenester og blant annet lykkes med å gjennomføre tidenes største NXT Nordic, men fremfor alt skapt et veldig sterkt og kompetent team, sier Niclas Albäck før han legger til:

2024 blir et begivenhetsrikt år for oss da vi har mye spennende saker på gang og vi ser et stort potensial i å gjennom året skape verdi for e-handelsbransjen og muligheter til å hjelpe Sveriges e-handlere med å oppnå suksess.

Vil satse mer i Norge

Niclas snakker samtidig varmt om nysatsingen i Norge, hvor vår nye plattform ble lansert rett før jul.

Norges e-handelsbransje har et stort potensial hvor vi også vil gjøre mye mer. I sommer valgte vi å bytte navn fra Ehandel til Netthandel, som et steg på veien mot å bli mer lokale. Vi sjøsatte akkurat vår nye plattform, og neste uke lanseres vi dessuten vårt nye medlemskap Netthandel Pluss, som vil gi stor verdi for de norske e-handlerne.

"Utfordrende og lærerikt"

Johan Svensson tiltrådte i rollen som administrerende direktør for Ehandel i januar 2019, og går nå videre til rollen som forretningssjef i LRF Media hvor han vil ha ansvaret for selskapets inntekter, oppkjøp samt datterselskaper.

Hvordan føles det å forlate Ehandel etter fem år?

Det var tenkt som et treårig oppdrag, men ble i stedet fem veldig spennende år. I løpet av disse årene har e-handelsområdet eksplodert og det har vi merket i både trafikk, tilvekst og nye satsinger. Det har vært både utfordrende og lærerikt å bygge et team som over tid har vært nødt til å tilpasses vår reise og til forandringene i omverdenen med pandemi, hybridarbeid og lavkonjunktur, sier Johan Svensson.

Hva er ditt sterkeste minne? 

Jeg tar med meg mange fine minner, men aller morsomst har vi hatt det når vi samles til våre eventer og månedsmøter. Det er der vi sammen har fått energi og funnet nye kreative muligheter som har tatt oss videre, sier Johan Svensson.

Del artikkel: