Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Her er Norges beste nettbutikker 2021

Mats Kevin Kristiansen, Patrick Hjetland, Mia Meland, Kristian Malm, Mikaela Persson, Just Salvesen, Elizabeth Salvesen, Robert Dijkstra og Marthe Amundsen hos Apotera
Foto: Apotera
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Blivakker må forlate tronen.

ANNONSE

Nok en gang har nordmenn talt og Prisjakts årlige kåring av Norges beste nettbutikker er klar. I år må skjønnhetsgiganten Blivakker vike, etter å ha stukket av med seieren tre av de siste fire årene. Det er nemlig det Oslo-baserte nettapoteket Apotera som kåres til Norges beste nettbutikk 2021.

Selskapet vokser i rekordfart og har siden etableringen imponert stort. I tillegg til å stikke av med hedersprisen vinner Apotera dessuten i kategorien "Skjønnhet og helse".

Apotera har virkelig kommet som en kule etter etableringen sommeren 2020. I årets kåring har de oppnådd imponerende mange positive brukeromtaler blant de som bruker Prisjakt for å finne gode priser, sier Are Vittersø, daglig leder i Prisjakt, i en pressemelding og fortsetter:

Floraen av norske nettbutikker blomstrer med imponerende kraft. Kundene later jevnt over til å være meget fornøyd med servicenivå og leveranser, men noen lykkes bedre enn andre. Slikt frister til gjenkjøp, sier Vittersø.

I listen finner vi også Komplett som går av med seieren i ikke mindre enn fire kategorier, nemlig "Årets megastore", "Spill og konsoller", "Telefon og GPS" samt "Datamaskiner og tilbehør".

I det store bildet befester Sandefjord nok en gang seg som selve tyngdepunktet innen norsk netthandel, siden også to andre, gallopperende gründerbedrifter - Fjellsport («Sport og Friluftsliv») og «Mimmis» («Barn og familie») - i år som i fjor ble kategorivinnere, sier Vittersø.

Her er alle årets vinnere:

Årets butikk: Apotera (Oslo)

Hjem og husholdning: Hyttefeber (Oslo)

Hage: Verkter (Litauen)

Renovering og bygg: Obs bygg (Kolbotn)

Datamaskiner og tilbehør: Komplett (Sandefjord)

Telefon og GPS: Komplett (Sandefjord)

Lyd og bilde: Stereofil (Oslo)

Sko, klær og accessories: Sportman (Fredrikstad)

Skjønnhet og helse: Apotera (Oslo)

Sport og friluftsliv: Fjellsport (Sandefjord)

Spill og spillkonsoller: Komplett (Sandefjord)

Kjøretøy og tilbehør: Mekster (Sverige)

Foto og video: Stjørdal Foto (Stjørdal)

Husholdning og hvitevarer: Bakeren & Kokken (Sverige)

Barn og familie: Mimmis (Sandefjord)

Årets megastore: Komplett (Sandefjord)

Årets nykommer: Mekster (Sverige)

Kåringen er basert på antall positive brukeromtaler hos Prisjakt. Omtalene er vektet sammen med poengkarakterer fra én til ti, gitt av kundene etter gjennomført handel. Over 1500 norske nettbutikker er evaluert og gitt karakterer av kundene gjennom konkurransen, i en sterk konkurranse med en rekke utenlandske nettaktører med norsk butikkdomene, opplyser Prisjakt.

Del artikkel: