H&M flytter logistikksenter – 150 stillinger i Norge kuttes

Motegiganten flytter logistikksenter til Sverige.

H&Ms logistikksenter i Oslo skal flyttes til Sverige, skriver E24. Dermed vil de 150 ansatte miste sine arbeidsplasser i hovedstaden.

Vi kan bekrefte at vi i går informerte de rundt 150 ansatte ved logistikksenteret i Oslo om at vi skal relokalisere logistikkvirksomheten for butikkene i Norge og på Island til Sverige, skriver Kristin Fjeld, kommunikasjonssjef i H&M Norge i en e-post til E24.

Annonse

Logistikksenteret ligger på Alnabru i Oslo og leverer varer til selskapets butikker i Norge og på Island. I følge selskapet skal de ansatte ha hovedprioritet i tiden frem mot flyttingen som er planlagt mot slutten av 2022, og nevner samtidig at ingen kunder vil berøres av flytteprosessen.

LES OGSÅ: H&M raser i pandemien - leverer milliardunderskudd

Kommunikasjonssjefen avviser at relokaliseringen har noe å gjøre med coronaviruset, og påpeker at flyttingen av logistikksenteret er en del av et pågående endringsarbeid i konsernet.

Dette er en planlagt relokalisering, og ikke knyttet til Covid-19 pandemien. Det er en del av vår løpende virksomhet å evaluere og analysere logistikkbehov og kapasitet, sier Fjeld til E24.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!