Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Høye ambisjoner for kjøpesentrene i Norge – han skal sørge for videreutviklingen

Håkon Tuv Dalland er Citycons nye Norgessjef.
Kjøpesentrene i Norge skal ha sett en positiv utvikling de siste årene.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Håkon Tuv Dalland har allerede tilbragt mer enn 10 år hos kjøpesenterkonsernet Citycon 1. mai ble han tildelt ansvaret for å videreutvikle konsernets kjøpesentre i Norge – i rollen som Vice President, Asset Management Norway.

Det betyr at Dalland skal sørge for at konsernets 13 kjøpesentre i Norge er oppdaterte og tilfredsstiller den stadig mer krevende kundens behov.

ANNONSE

Jeg ser frem til å ta fatt på nye rollen og bidra til å videreutvikle vår virksomhet i Norge. Våre sentre i Norge har hatt en positiv utvikling de siste årene, og jeg gleder meg til å fortsette samarbeidet med våre dedikerte team for å skape attraktive handels- og møteplasser, sier Dalland i en melding.

"Den rette personen"

Citycons kjøpesentre i Norden og Baltikum har årlig 140 millioner besøkende kunder. I Norge omsatte Citycon Senterdrift AS 376 millioner kroner i 2022, med et årsresultat på 2,4 millioner. Eierselskapet, Citycon Norway AS, omsatte 20,7 millioner og skrev et årsresultat på drøye 300 000 kroner samme periode.

Dalland får hovedansvaret for den norske eiendomsporteføljen og vil samarbeide tett med konsernledelsen i Finland.

Det har vært flere omrokkeringer i ledelsen denne våren, og Helen Metsvaht tok over som COO samtidig som Henrica Ginström tiltrådte som konsernets nye CEO i mars.

Vi er veldig fornøyde med at Håkon går inn i rollen som Vice President, Asset Management Norway. Vi kjenner Håkon godt, og han har en dyp forståelse av vår virksomhet og vår strategi. Vi er sikre på at Håkon er den rette personen til å følge opp våre ambisjoner for Norge, sier Helen Metsvaht, COO i Citycon.

Del artikkel: