Hun blir ny sjef i Farmasiet.no

Fra Vipps til Norges største nettapotek.

I dag slipper Farmasiet nyheten om at sjefen i Vipps Mobil, Elisabeth Haug, slutter og starter som ny daglig leder i det norske nettapoteket. Hun tar over rollen etter Hans Kristian Furuseth, som har ledet selskapet i to hektiske år.

Elisabeth har vært med på vekstreisen til Vipps siden starten og sittet i Farmasiets styre de siste årene, så hun kjenner oss godt. Vi er veldig glade for å ønske henne velkommen som daglig leder til Norges største nettapotek, og å ha henne med på laget når vi fortsetter å utfordre apotekbransjen slik vi kjenner den i dag, sier styreleder i Farmasiet, Petter Sundberg, i en pressemelding.

Annonse

LES OGSÅ: Apoteksalget på nett eksploderer etter nedstenging

Utover å ha frontet Vipps sin nye mobilsatsing det siste året, har Haug også jobbet i ulike lederroller i Schibsted, Sparebank 1 og Vipps siden 2006.

Det er gjort en betydelig jobb for å styrke Farmasiets posisjon gjennom koronapandemien. Med de spennende og offensive vekstambisjonene selskapet har, gleder jeg meg til å videreutvikle konseptet nettapotek og en sterk digital merkevare sammen med resten av organisasjonen. Selv om det åpenbart er vemodig å forlate Vipps, sier Elisabeth Haug.

Farmasiet er den største norske utfordreren til de tre internasjonale apotekkonsernene som er i landet i dag. I fjor valgte nesten 300 000 nordmenn å få hjemlevering av reseptbelagte og reseptfrie produkter fra nettapoteket. Farmasiet har 52 ansatte og kan vise til en sterk omsetningsvekst de siste årene. Resultatene for 2020 vil bli offentliggjort i sensommer. 

På grunn av pandemien har nordmenns tilknytning til apotek aldri vært sterkere. Farmasiet skal være den klare og tydelige stemmen for enkelhet i apotekbransjen og bidra til at folk føler seg trygge når de handler legemidler, også på nett, forteller den påtroppende apoteksjefen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!