Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Hun går fra Virke til Coop Norge

Ingvill Størksen ansettes i Coop Norge.
therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

"En kompetanse vi vil få stor glede av"

ANNONSE

Ingvill Størksen er ansatt som ny Direktør for politikk og myndighetskontakt i Coop Norge. Størksen kommer fra stillingen som Direktør for Virke Dagligvare.

Vi er svært fornøyd med at Ingvill Størksen har takket ja til å bli en del av Coop-teamet. Vi har allerede hatt gleden av å jobbe sammen gjennom Coops medlemskap i Virke og vet hvor dyktig Ingvill er. Hun kjenner både Coop og bransjene vi opererer i godt og har solid erfaring og en kompetanse vi vil få stor glede av, sier Direktør for Kommunikasjon og Bærekraft i Coop Norge, Bjørn Takle Friis.

Størksen blir en del av avdelingen for Kommunikasjon og Bærekraft, og skal foruten å lede arbeidet med politikk og myndighetskontakt være talsperson for Coop Norge i relevante saker mot media, forvaltningen og det politiske miljø.

Etter syv lærerike og givende år som direktør for Virke dagligvare, gleder jeg meg til å gå over til å jobbe med politikk og myndighetskontakt i Coop. Coop er Norges eneste dagligvarevirksomhet som eies av forbrukerne selv. Jeg ser frem til å bidra til Coops arbeid for bedre konkurranse og mer bærekraftig utvikling, til beste for forbrukerne, sier Ingvill Størksen.

Størksen tiltrer stillingen i Coop Norge 1. november 2021.

Del artikkel: