Hun skal ta Oslo City til neste nivå: ”Skal være et foregangssenter”

Vil fokusere på nye og bærekraftige konsepter.

Det er få år siden man fryktet at kjøpesentere var et døende fenomen, og at netthandelen ville være en stor utfordrer til de tradisjonelle butikkene. Under pandemien har man snudd tvert om – og den fysiske tilstedeværelsen er for mange nå like verdsatt som den digitale.

Som ny senterleder på Oslo City vil Elisabeth Lohk fokusere på nye, bærekraftige konsepter og aktiviteter. Med over 11,5 millioner årlige besøkende vil kjøpesenteret søke å fortsatt være en viktig møteplass i Norges hovedstad og det blir lovet flere nyåpninger fremover samtidig som handels- og serviceopplevelsen skal videreutvikles.

Annonse

Oslo City har en spesiell posisjon både i hovedstaden og Norge. Min jobb som ny leder blir å bygge videre på dette, og forsterke denne posisjonen som hovedstadens mest urbane og største hub har.  Vi skal fortsette å være Oslo’s hub hvor det er høyt innovativt aktivitetsnivå, et samlingspunkt, men også utvikle våre handels- og serviceopplevelser, sier Elisabeth Lohk, senterleder på Oslo City, i en pressemelding.

Gjennom pandemien har besøkstallene sunket kraftig. Allikevel har de 85 butikkene og spisestedene i det Steen & Støm-eide kjøpesenteret kunnet holde åpent takket være trofaste kunder.

Nå ser senterledelsen frem mot nye butikkåpninger, og vil videreutvikle konsepter som har skapt god respons den siste tiden.

Flere konsepter gjør også nå oppgraderinger som er bra for senteret og kundene våre. Oslo City skal være et foregangssenter med nye og bærkraftige konsepter og aktiviteter, og vi ser at dette blir tatt godt imot. Flere suksessfulle eventer som gjenbruksmarked og samarbeid med blant annet TISE er noe vi skal bygge videre på, sier Lohk.

Erfarne ledere

Lohk kommer fra stillingen som senterleder på Gulskogen i Drammen. Laila Sønstervold, tidligere senterleder for Oslo City, vil ta over sjefsrollen på Gulskogen. Derfor bytter de plass.

Elisabeth og Laila er to av våre aller dyktigste senterledere. De har begge vært hos oss i mange år, og er svært respekterte og erfarne ledere. Ofte er det hensiktsmessig med rotasjon og litt nye utfordringer i slike lederstillinger. Derfor bytter de nå plass, sier Ketil Wold, operativ leder for Steen & Strøm som eier Oslo City og Gulskogen.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!