Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Hun står bak Sinful-suksessen: ”Middelmådighet har aldri vært et alternativ”

Mathilde Mackowski, medgründer av Sinful.
Foto: Tobias Nicolai
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"En stor milepæl"

ANNONSE

Som Nord-Europas største nettbutikk innen sexleketøy omsatte danske Sinful i 2020 for 390 millioner kroner på tvers av markedene i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Frankrike og Storbritannia. 

Bak suksessen finner vi Mathilde Mackowski som i 2008 etablerte selskapet med sin forretningspartner Tonny Corydon Andersen. I dag kan Mackowski skilte med å være eneste kvinnelige bedriftseier noensinne som har vunnet den danske Børsen Gazellepris hele syv år på rad. 

Det var en stor milepæl da vi mottok vår første Gazellepris. Nå står vi med den sjuende på rad og det er etter hvert vanskelig å finne ord for akkurat hvor sykt det er. Tonny og jeg har skapt alt fra bunnen av. Vi har aldri hatt et sterkere team enn nå, og vi er veldig stolte av det, sier Mathilde Mackowski, medgründer av Sinful, i en pressemelding.

Siden 2015 har nemlig Sinful-teamet med Mackowski i spissen dratt hjem Børsen Gazellepris årlig. Dette i tillegg til en rekke andre priser. Når det kommer til suksessen forteller gründeren at hun alltid har visst at hun var i stand til å skape noe stort. 

Usikkerheten min har vært en stor gave i jakten på suksess. For meg har det aldri vært et alternativ å gå for middelmådighet, sier Mackowski.

LES OGSÅ: Fikk 700 000 ordre – disse stedene kjøpte mest sexleketøy

Tidligere i år inngikk Sinful et samarbeid med det nordiske kapitalfondet Polaris. Dette valget bunnet i et ønske om å satse enda større på det europeiske markedet. 

Nå handler det om å trykke litt mer på gasspedalen og se frem til å ekspandere mer i Europa – vi er klare til å gjøre sexleketøy mainstream på enda flere markeder, sier Mackowski.

Selskapet hadde i 2020 en vekst på 38 prosent, og består nå av et internasjonalt team med mer enn 160 ansatte. Omsetningen for 2020 landet på over 390 millioner kroner, og på det norske markedet hittil i år ligger omsetningen på en 55 prosent økning sammenlignet med fjoråret.

Del artikkel: