Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.

SPONSET INNHOLD

Hvorfor velge Shopify som e-commerce løsning?

Vil du selge produktene dine på nett? Da bør du velge Shopify som plattform. Her forteller vi hvorfor Shopify er den beste løsningen for e-commerce. 

Journey Agency har jobbet med digital markedsføring for store og små bedrifter siden 2013. Vi har utviklet nettsider og nettbutikker med de fleste systemene på markedet. Shopify er vår klare anbefaling for nettbutikker. 

Gjennom årene har vi funnet ut at dette er de viktigste faktorene for å lykkes på nett:

  • Synlighet
  • Konverteringer
  • Kundereise
  • Kundelojalitet

Samspillet mellom disse faktorene avgjør om nettbutikken din lykkes eller ikke. Med Shopify legger du grunnlaget. Her får du seks gode grunner til hvorfor du bør velge Shopify.

Klikk her for å lese mer om hvordan vi utvikler nettsider hos Journey Agency.

1. Shopify er laget for butikker – på nett og fysisk

Du kan lage nettbutikker i så å si hvilket som helst CMS. Problemet er at WordPress og andre systemer hovedsakelig er laget for andre typer nettsider.

Shopify er, som navnet tilsier, utelukkende laget for butikker – både rene nettbutikker og butikker som ønsker en omniløsning. Det betyr at plattformen er 100 % optimalisert for dette.

2. Krever lite vedlikehold

Shopify tilbyr enkle og stabile nettbutikker som krever minimalt med vedlikehold. Det betyr at du kan bruke tid og penger på viktigere oppgaver. Med andre systemer hadde kanskje markedsføringsbudsjettet gått til vedlikehold. Nå kan du bruke det på SEO, Ads og andre verdiskapende aktiviteter.

Vedlikeholdsarbeid, derimot, skaper null verdi. 

3. Høy standard på hosting, sikkerhet og funksjonalitet

Mange nettbutikker sliter på grunn av feil og mangler. For eksempel kan dårlig hosting gjøre nettsiden treg. Dette kan føre til både dårlig brukeropplevelse og dårlige rangeringer i Google. Shopify har egen hosting, og du slipper derfor å tenke på dette. 

Som nevnt er Shopify kun laget for nettbutikker. Det finnes andre systemer som også er det, men ingen har like god funksjonalitet som Shopify. Med Shopify har du stor frihet til å skape akkurat den nettbutikken du vil. 

4. Shopify er best på integrasjoner

Integrasjoner legger til ekstra funksjoner. Hvem som helst kan lage integrasjoner til Shopify. Siden plattformen er så populær, betyr det at Shopifys App Store er fylt med nyttige integrasjoner.

En vanlig bekymring hos bedrifter som skal åpne nettbutikk, er om driftsløsningene er gode nok. Det er viktig med solide integrasjoner for regnskap, logistikk (lager/toll) og betaling. 

Her er Shopify utvilsomt best i bransjen. Shopify har integrasjoner for alle populære ERP-er, blant annet Tripletex. Plattformen støtter betalingsløsninger som Vipps, Klarna, PayPal, vanlig kortbetaling og flere andre. 

Med Shopify får du integrasjonene du trenger for å sikre smidig og sikker drift. I tillegg er integrasjonene for markedsføring på Google, Facebook og lignende bedre enn på sammenlignbare plattformer.

Merk: Kun godkjente apper vil bli lagt til i Shopify App Store. Dette fører til god sikkerhet, brukervennlighet og support.

5. Shopify er et ekstremt raskt system

Shopify har laget et eget kodespråk (Liquid) som brukes i plattformen. Liquid gjør at Shopify er spesielt optimalisert for hastighet og funksjonalitet. Et raskt system gir bedre kundeopplevelser og kan påvirke rangeringer i Google.

6. Høy interesse for Shopify globalt

Shopify er blitt ekstremt populært. Godt over 1 000 000 nettbutikker er laget i Shopify – i 175 land – og begge disse tallene vokser hele tiden.

Derfor kan du forvente lang levetid og høy kvalitet over tid på plattformen. Dessuten kommer alle utviklerne som jobber i plattformen til å lage stadig nye integrasjoner og forbedringer. 

Shopify er med andre ord et svært trygt valg. 

Journey Agency kan hjelpe deg med nettbutikken din

Trenger du hjelp til å lage nettbutikk i Shopify? Eller vil du optimalisere nettbutikken du har fra før? Da kan Journey Agency hjelpe deg. 

Vårt utviklerteam har lang erfaring med Shopify, og vi har laget nettbutikker for store og små bedrifter over hele landet. Vi har jobbet med flere andre plattformer også, men Shopify er vår klare favoritt til nettbutikker.  

Om Journey Agency

Journey Agency er et nordisk digitalt markedsføringsbyrå. Byrået har mer enn 50 ansatte, med kontorer sentralt i både Oslo og Stockholm. 

Journey Agency tilbyr tjenester innen hele spekteret av digital markedsføring. Hovedfokuset ligger på SEO, innhold, betalt annonsering, utvikling, design og merkevarebygging.

Del artikkel: