Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

NorgesGruppen åpner sitt svar på svenske Ullared

Sortimentssjef Peter Håkansson, markedssjef Caroline Odden Brenne, Gigaboks-sjef Terje Systad og HR-ansvarlig Astrid Algaard.
Foto: John Kvalnes
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Vil tiltrekke seg storhandleren og storfamilien.

ANNONSE

I dag åpner NorgesGruppens nyeste konsept. Gigaboks skal være et tilbud for storhandlerne, lignende det svenske shoppingmekkaet Ullared.

Butikken eier rom på Metro-senteret på Lørenskog. På nærmere 2000 kvadratmeter skal kundene kunne boltre seg i store forpakninger, faghandelsprodukter samt partivarer. Ifølge NorgesGruppen er det et mål i seg selv å bli en destinasjon for storhandleren og storfamilien.

Vi ønsker å gi nordmenn gode handleopplevelser gjennom et lagerbutikk-konsept som tilbyr store forpakninger og spennende merkevarer av god kvalitet og til en god pris. Vi mener ingen har det vi nå etablerer i Norge i dag, sa Terje Systad, leder for Gigaboks ved lansering av konseptet.

Butikk nummer to i rekken skal stå klar i løpet av høsten på Åsane i Bergen. Om konseptet faller i smak er målet å etablere 10 Gigaboks-butikker innen 2025, alle med omtrent samme størrelse som butikken på Metro-senteret.

LES OGSÅ: NorgesGruppen med nytt storhandelskonsept: "Ingen har det vi skal etablere"

Del artikkel: