Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

I kampen mot viruset - lanserer ”berøringsfri” bilservice

therese.karlsrud.haugen

Ford skal desinfisere biler over hele Europa.

ANNONSE

Bilprodusenten Ford innfører nå en "No Touch-service" i snart hele Europa, som skal sikre at samtlige kjøretøy som blir levert inn blir desinfisert før de blir returnert og overlevert til kunden etter service og reparasjoner. Dette for å sikre at bileiere og bedrifter kan fortsette å bruke kjøretøyene sine til nødvendige og kritiske formål under coronakrisen.

Tilbudet ble først tilgjengelig i Italia, men er nå på plass i Norge og skal i følge selskapet rulles ut på resten av kontinentet denne uken.

Vi vet at det er mange som trenger transport av alt fra medisiner til mat. Flere kunder er også avhengig av bilen i andre sammenhenger. Med «No Touch-servicen» vår kan kundene være helt trygge på at kjøretøyet er desinfisert når det blir levert ut, forsikrer administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Nye måter å handle på - Power lanserer "Drive-Thru"

Hente- og bringetjeneste

Ford tilbyr også en hente- og bringetjeneste dersom kunder ikke kan møte opp personlig. Dette gjelder for verkstedkunder, ved utlån av demonstrasjonsbil - samt overlevering av nybil og bruktbil. Sjåførene bruker nå engangshansker og både bilnøkkel og interiøret blir desinfisert.

Inkludert i servicen er også en Ford Video Check. Det vil si at kunden får muligheten til å blant annet se og godkjenne anbefalte reparasjoner og prisen for dette på en video via mobiltelefonen, nettbrettet eller PC-en.

Hente- og bringetjenestene og Ford Video Check har virkelig blitt verdsatt av kundene. Vi har sett en kraftig vekst i bruken av disse tjenestene de siste 2 ukene, sier Berg.

Del artikkel: