Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ikea åpner lukene til nye henteskap – rommer alt fra smånips til hele kjøkken

Hilde Christensen, varehussjef hos Ikea Ringsaker.
Blir Ikeas andre varehus i landet med klikk-og-hent-løsningen.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Ikea Ringsaker åpner denne uka lukene til sine splitter nye henteskap. Varehuset på Ringsaker er det andre Ikea-varehuset i Norge som tilbyr denne klikk-og-hent-løsningen til sine kunder.

Totalt blir det plassert 80 henteskap utenfor varehuset, som skal romme alt fra sengetøy og smånips til større møbler og kjøkkenløsninger.

ANNONSE

Dette er noe vi har ønsket oss lenge. Jeg er glad for at vi, som det andre varehuset i Norge, har fått muligheten til å tilby denne løsningen. Her vil kundene våre kunne hente varer når som helst, enten det er snakk om sengetøy, garderobeskap eller en sofa. Vi får til og med plass til hele kjøkken i de største skapene, sier varehussjef ved Ikea Ringsaker, Hilde Christensen.

Varehussjefen bekrefter at henteskapene vil være tilgjengelige døgnet rundt for alle som handler via Ikeas nettbutikk.

Jeg håper selvfølgelig at så mange som mulig fremdeles har lyst til å besøke oss under våre åpningstider. Samtidig vet vi at mange har travle hverdager, og at det er perioder i livet hvor timene rett og slett ikke strekker til. Da passer det kanskje bedre å bestille varer på nett og plukke det opp på en søndag, når varehuset er stengt, forklarer Christensen.

 

Del artikkel: