Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IKEA åpner nytt konsept i Oslo sentrum

therese.karlsrud.haugen

"En del av endringen IKEA går igjennom"

ANNONSE

Nedgangen i antall kunder til IKEAs varehus har fått møbelgiganten til å tenke nytt, og i høst kunne selskapet røpe sine nye planer om å lansere et såkalt planleggingsstudio i Oslo sentrum. Nå står studioet klart for å ta i mot kunder, som ønsker å bestille nytt IKEA-kjøkken eller ny garderobe, kun tjue skritt unna Karl Johans Gate.

LES OGSÅ: IKEA forkorter leveringstiden - innvier automatisert lager

Åpning av planleggingsstudioet er en del av endringen IKEA går igjennom, og jeg er veldig stolt over at vi nå blir enda mer tilgjengelige for våre kunder. Ikke alle Oslo-folk har bil og vi vet det kan være tidkrevende å komme til og fra et av våre varehus. Samtidig vet vi at kundene våre ønsker å se og ta på konkrete løsninger og produkter og få gode råd av våre hjeminnredningseksperter. Dette tilbyr vi nå midt i Oslo på vårt nye planleggingsstudio, sier Clare Rodgers, administrerende direktør i IKEA Norge, i en pressemelding.

Ikke mulig å handle direkte

IKEA har tilsvarende studioer i blant annet London, Paris, København og New York i tillegg til Oslo, og tanken er å starte opp konseptet i totalt 30 utvalgte byer. Planleggingsstudioet er altså for veiledning og bestilling, men det er ikke mulig og kjøpe og ta med seg varer direkte. Ved bestilling av for eksempel kjøkken eller garderober, får kunden dette levert hjem.

Her i Oslo ønsker vi å legge til rette for en sømløs handleopplevelse også når du trenger å kjøpe mer komplekse løsninger som kjøkken og garderobe. Du kan bestille time på forhånd eller bare ta turen innom. Vi viser løsninger for kjøkken, garderober og bad, samt våre smarthjem-løsninger innen lys, rullegardiner og høyttalere. Ved å bestille tid med våre interiørdesignere, kan kundene få hjelp til å skape sitt drømmehjem, forteller Even Kvalheim, som er leder for studioet.

Nitti minutter for planlegging skal være helt gratis, mens nitti minutter med interiørdesigner for idéer og løsninger vil koste 499 kroner. Samtidig vil fraktprisen ligge fra 49 kroner for en pakke og opp til 499 kroner for et helt kjøkken. Tanken er å også ha daglig inspirasjonsseminar med forskjellige tema.

Del artikkel: