Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IKEA forkorter leveringstiden - innvier automatisert lager

therese.karlsrud.haugen
therese@ehandel.com

Inntil to dager kortere leveringstid.

ANNONSE

IKEA innvier nå sitt automatiserte lager i Torsvik, utenfor Jönköping i Sverige. Dette blir møbelselskapets andre automatiserte lager i tillegg til ett i California.

Hos IKEA jobber vi hardt for å forbedre kjøpsopplevelsen for våre kunder og å automatisere våre lager er et viktig steg i den utviklingen. Det gjør at vi blir bedre til å møte og forhåpentligvis innfri våre kunders forventninger, sier Helene Söderström, Customer Fulfilment Manager på IKEA Sverige, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Skal levere 1000 orde i timen med nytt robotlager 

Kortere leveringstider er i fokus hos IKEA, noe automatiseringen skal bidra til. Torsvik-lageret betjener kunder i Sverige, Norge, Danmark og Finland, hvor leveringstidene i snitt skal kunne senkes med 1-2 dager fra nå av. For Sverige innebærer det at 90 prosent av kundene vil få sine pakker innen en til to dager.

Samtidig som vi moderniserer våre lager og skaper en mer attraktiv arbeidsplass for våre medarbeidere, gjør automatiseringen at vi kan øke vår kapasitet og levere et betydelig høyere antall orde per dag, sier Jeanette Hagberg, Site Manager på IKEAs distribusjonssentral i Torsvik.

Del artikkel: