Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IKEA lover raskere levering fra 2023 – “skal bli best”

Carl Aaby, administrerende direktør i IKEA Norge.
Foto: IKEA
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Mange muligheter åpnes med nytt lager på Vestby.

ANNONSE

Ved å åpne en egen enhet kun for postpakker på IKEAs nye milliardlager på Vestby, lover møbelgiganten raskere levering til kundene fra og med sommeren 2023.

I dag sendes selskapets postpakker fra IKEAs sentrallager i Sverige. Når distribusjonen flyttes til Vestby skal leveringstiden reduseres betydelig.

IKEA skal bli best på helhetlige og sømløse kundeopplevelser. Det betyr at vi både skal ha varene på lager for de som ønsker å ta det med seg direkte fra varehus, og at vi skal levere raskt for de som ønsker hjemlevering. Nå åpner vi en egen enhet kun for postpakker i Vestby, sammen med ColliCare Logistics, og er klare til å skape enda bedre handleopplevelser fra sommeren 2023, sier Carl Aaby, administrerende direktør for IKEA Norge, i en pressemelding.

LES OGSÅ: Én milliard til nytt sentrallager – her er IKEAs Norges-satsing

Fra en leveringstid på 3-7 dager for postpakker skal altså 9 av 10 av selskapets kunder få postpakker levert på døra, eller til nærmeste postkontor, i løpet av to dager. Det er ColliCare Logistics som har fått i oppdraget å drifte enheten for postpakker på Vestby, på vegne av IKEA.

Med ColliCare Logistics får IKEA en aktiv samarbeidspartner som kommer med smarte logistikktjenester. Hos ColliCare Logistics jobber vi kontinuerlig med å gjøre våre logistikkløsninger smartere, mer kostnadseffektive og gi kundene våre en komplett løsning. Vi ser fram til et godt samarbeid med IKEA og er stolte over å kunne levere en tjeneste som frigjør IKEAs tid med logistikken som vil trenges på en slik enhet, sier Knut Sollund, CEO hos ColliCare Logistics.

 

Del artikkel: