Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IKEA med nytt milliardkonsept: “Skal rulles ut i alle varehus“

therese.karlsrud.haugen

Investerer i ny digital butikk.

ANNONSE

I begynnelsen av mai ble det klart at IKEA skal lansere sin første second hand-butikk noensinne. Det nye konseptet heter IKEA Decoration og skal først testes i Paris. Møbelgiganten investerer over én milliard kroner i konseptet, som blant annet innebærer helt ny teknologi.

LES OGSÅ: Har holdt stengt i 100 dager - nå får IKEA åpne

Vår søsternettside Ehandel.se har spurt om den nye butikken, som skal være veldig digital og sammenkoblet med selskapets e-handel, vil bli lansert i Norden.

IKEA Decoration er et konsept som IKEA nå kommer til å begynne og teste i Paris og lignende butikkformat kan komme til å åpne i andre byer også, svarer Cecilia Franck, pressekontakt i IKEA.

Teknologien som brukes i den franske butikken skal i hvert fall brukes i flere varehus, som for eksempel i fire nye butikkonsepter som planlegges i Sverige innen 2025.

IKEA forteller at konseptet får et digitalt fokus med digitale terminaler og scanning i IKEA-appen, for å redusere kø og korte ned tiden i utsjekk.

Dette er betalingsløsninger som etter hvert også skal rulles ut i alle våre varehus og butikker.

IKEA Decoration er en del av IKEAs ambisjon om å oppfordre kunder til å leve et mer bærekraftig liv.

Akkurat som i alle våre enheter, er det en grønn tråd gjennom butikken som synliggjør mer bærekraftige produkter og tjenester. Her kommer det også til å serveres flere vegetariske alternativer og målet er at alle hjemleveringer i Paris kommer med utslippsfrie elbiler innen slutten av 2021.

Del artikkel: