Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

IKEA vil ha tilbake møblene sine: “Vi har kapasitet“

Kenneth Skauge, bærekraftansvarlig i IKEA Norge.
therese.karlsrud.haugen

Forlenger perioden for innlevering.

 

ANNONSE

Samtidig som en rekke selskaper drar i gang sin viktigste salgsperiode med kampanjer og tilbud, vil IKEA oppfordre til å gjøre det stikk motsatte.

I forkant av årets Black Week lanserer møbelgiganten "IKEA kjøper tilbake" i alle sine varehus. Med den nye tjenesten skal kjeden kjøpe brukte IKEA-møbler tilbake fra kundene.

LES OGSÅ: Dropper Black Friday - gjør det motsatte: "IKEA kjøper tilbake"

Alle kunder kan enkelt registrere møblene de vil selge på våre nettsider, for å så ta møblene med til et av våre varehus. Her mottar de et tilgodebevis som betaling. Et estimat på hva vi vil betale for kundens møbel, får man allerede når kunden registrerer møbelet på IKEA.no, sier Kenneth Skauge, bærekraftansvarlig i IKEA Norge, til Ehandel.

Hvordan skal dere håndtere dette og hvor skal møblene selges? 

Alle møblene vil bli solgt på varehuset og i våre Gjenbruksbutikker, eller «Billigkroken» som det heter enkelte steder, og som allerede er godt besøkt hos oss, sier Skauge, og legger til:

Vi har kapasitet til å ta imot, og ikke minst, så er det flere og flere kunder som ønsker å kjøpe brukt, som vil bli glade for å få større utvalg på dette hos IKEA.

Tjenesten rulles ikke bare ut i Norge, men blir tilgjengelig på hele 27 av IKEAs 31 markeder. Planen er at selskapet skal fortsette å kjøpe tilbake møbler også etter Black Friday.

På den måten kan våre kunder velge når de vil besøke varehuset over flere måneder, og dermed minimere antallet personer som leverer inn møbler samtidig, sier Mattias Hennius, presseansvarlig hos IKEA Sverige.

Del artikkel: