Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ine Opseth blir ny bærekraftssjef i Power

Ine Opseth er Powers nye bærekraftssjef. // Foto: Power
En trofast Power-ansatt får ansvaret for å lede kjedens bærekraftsarbeid.
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Power har allerede tatt initiativ til en rekke bærekraftstiltak i både konsept, butikker og logistikkvirksomheten. Men nå skal det hele settes i system.

Ine Opseth (29) har jobbet hos elektronikkjeden i mange år, både som selger og innen logistikk- og ettersalgsavdelingen. Og det er hun som har fått ansvaret for å forvalte Powers bærekraftstreategi i Norden, i rollen som ny bærekraftssjef.

Vi gjør utrolig mye bra som jeg gleder meg til å sette i et system, sier Opseth i en pressemelding.

ANNONSE

Den nye bærekraftssjefen vil måtte samle arbeidet på tvers av organisasjonen, og hun vil i tillegg stå ansvarlig for Powers bærekraftsrapport og tiltak innen miljø, samfunn og økonomi.

Ine har både kunnskapen og erfaringen som trengs i denne rollen, og kjenner selskapet godt. Vi er heldige som kan rekruttere internt til en slik rolle, sier Øyvind Flygind, finansdirektør i Power.

Må bygge videre

Opseth peker på at Power allerede gjør veldig mye bra. I tillegg til panteordningen RePower, har kjeden sikret håndtering av EE-avfall og batterier, kildesortering i alle varehus, optimalisert emballasje og solcellepaneler – for å nevne noe.

Men det kan alltids gjøres mer. Som for eksempel å gi kundene opplæring i riktig bruk av produktene de kjøper, for å sikre produktene lengre levetid, påpeker den nye bærekraftssjefen.

På den sosiale siden så har vi gode tiltak som Power@work med arbeidstrening i samarbeid med NAV, og vi har fått på plass gode systemer for varsling og GDPR-brudd. Nå starter arbeidet med å bygge videre på disse initiativene og lede selskapet mot enda mer bærekraftige praksiser, sier Opseth.

 

Del artikkel: