Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Influenser-milliardær lanserer i Norge: ”Vært etterspurt lenge”

Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

"Et anerkjent varemerke"

ANNONSE

Realitystjerne og sminkemogul Kylie Jenner trer inn på det norske markedet. I 2018 ble Jenner utpekt til verdens yngste "self-made-billionaire" av Forbes. Nå lanseres Kylie Cosmetics og Kylie Skin i Norge.

Vi ser fram til å lansere ytterligere en enerett på KICKS; KYLIE by Kylie Jenner. Det er et anerkjent varemerke som våre kunder har etterspurt lenge, og i slutten av september kan de gledes over at vi kan tilby deres populære sortiment både i butikk og online, sier Åsa Iderbring, Head of Bying hos KICKS, i en pressemelding.

Kylie Skin vil være tilgjengelig i alle KICKS-butikker i Norge. Kylie Cosmetics vil kun lanseres i de tre flaggskipsbutikkene på Trondheim Torg, Oslo City og Glassmagasinet i Oslo.

I dag har Jenner 272 millioner følgere på Instagram, og Kylie Cosmetics har over 25 millioner følgere alene. Under sitt selskap, KYLIE by Kylie, er datterselskapene Kylie Skin, Kylie Cosmetics, Kylie Baby og Kylie Swim.

Alle produkter i Kylie Cosmetics og Kylie Skin skal være veganske, uten parabener og sulfater, og skal ikke være testet på dyr. Lanseringen hos KICKS vil finne sted 30.september.

Del artikkel: