Søk
Close this search box.
Søk
Close this search box.
ANNONSE

Ingen ny rekord for sportsbransjen - omsetningen falt

Foto: XXL
Linn Adine Andersen
linnadine@netthandel.no

Et noe dårligere andre kvartal enn i fjor.

ANNONSE

Sportskjedene viser til en omsetning på 3,6 milliarder for andre kvartal i 2021. Dette er det nest beste andre kvartalet for sportskjedene, med en nedgang på 3,9 prosent sammenlignet med fjoråret. Dette melder E24.

Det har vært et bra kvartal, selv om omsetningen gikk noe ned. Andre kvartal i fjor var tidenes beste, så det skulle mye til for å slå det, sier Trond Evald Hansen, administrerende direktør i bransjeforeningen, til E24.

Første kvartal i år viste fortsatt god vekst, mens det bremset noe opp for andre kvartal. Samlet viser første halvår av 2021 en oppgang på 8 prosent sammenlignet med fjoråret.

XXL skal være en av de hardest rammede kjedene, etter et år med stengte butikker, ekstrem etterspørsel, samt utfordringer rundt frakt av containere med skipet som sto fast i Suezkanalen tidligere i år.

LES OGSÅ: Skuffende kvartal for XXL - salget falt med over 400 millioner

Norsk Sportsbransjeforening legger frem sportskjedenes tall, og viser ikke til hele bransjeutviklingen. Bransjeforeningen anslår at sportskjedene sto for nærmere 63 prosent av bransjen i 2019.

Del artikkel: