Instabox henter 1,6 milliarder – Verdane ledet investeringsrunden

Verdane leder an.

Instabox stenger investeringsrunden ledet av Verdane, på totalt 190 millioner USD, tilsvarende over 1,6 milliarder kroner. Med dette skilter det svenske teknologiselskapet med en verdivurdering på 1 milliard USD og blir Sveriges neste unicornselskap.

Investeringsrunden ledes av Verdane og inkluderer de eksisterende eierne Creades, EQT Ventures, Tham Special Investment AB, Nineyards, Tacito og M2 Asset Management i tillegg til en rekke nye investorer.

Annonse

Jeg er strålende fornøyd med den tilliten som er vist oss av våre eksisterende og nye investorer. Det globale pakkemarkedet fortsetter å vokse hvert eneste år, og Instabox sin lynraske, problemfrie og helt fossilfrie transport skiller oss fra tradisjonelle transportselskaper. Den nye investeringen vil hjelpe oss å bygge på akkurat det og ytterligere forbedre tjenesten vår, så den blir enda mer bærekraftig og kundefokusert, sier Alexis Priftis, administrerende direktør og medgrunnlegger av Instabox i en pressemelding.

LES OGSÅ: Porterbuddy kjøpes opp av svenske Instabox – Verdane blir storeier

Med fersk kapital skal Instabox fortsette investeringen i bærekraftige løsninger, optimalisere sin ledende teknologi samt økte sitt europeiske fotavtrykk, opplyser selskapet. Spesielt for deres internasjonale vekst kommer Verdane godt med.

Verdane har fulgt Instabox i lang tid og gleder seg over å samarbeide med pionerteamet hos Instabox på reisen mot å omdanne leveranser på den aller siste strekningen. Som en av de mest aktive digitale forbrukerinvestorene i Nordvest-Europa har Verdane en gunstig plassering med tanke på å støtte Instabox’ geografiske ekspansjon ved å bruke vår betydelige erfaring med å skalere bærekraftige forbruk og digitale forbrukervirksomheter i Benelux, Tyskland, Østerrike, Sveits og Norden. 

Vi ser frem til å samarbeide tett med Instabox-teamet for å skape en problem- og fossilfri fremtid for europeiske forbrukere, sier Christian Jebsen, partner hos Verdane og nytt styremedlem i Instabox.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!