Instabox og Farmasiet inngår samarbeid – “vil styrke fleksibiliteten“

Farmasiet er imponerte over logistikkselskapet.

Det svenske last mile-selskapet fortsetter Norgessatsingen, nå gjennom et samarbeid med landets største nettapotek. Med Farmasiet.no på listen slår Instabox ytterligere rot i Norge, samtidig som nettverket av pakkebokser vokser hurtig.

Instabox gjorde nylig et oppkjøp av norske Porterbuddy, og i løpet av fjoråret ble en rekke andre milepæler nådd for selskapet som foruten Norge og Sverige har fått godt fotfeste i det danske og nederlandske markedet.

Annonse

LES OGSÅ: Porterbuddy kjøpes opp av svenske Instabox – Verdane blir storeier

Vi er glade for å ha med Farmasiet på vårt norske eventyr. De har virkelig forenklet livet for mange nordmenn med deres tjenester og tilbud. Vi ser frem mot å gjøre det gunstigere å gjøre en handel på Farmasiet med rask og fleksibel frakt, sier David Lundqvist, CCO i Instabox, i en pressemelding.

Farmasiet havner i selskap med noen av Nordens største e-handlere, som for eksempel Boozt.com, H&M, Blush og Lyko. CEO på Farmasiet, Elisabeth Haug, er fornøyd med det nye samarbeidet.

LES OGSÅ: Farmasiet om doblet omsetning – forventer lønnsomhet først i 2025

Vi er glade for å få på plass samarbeidet med Instabox som vil styrke fleksibiliteten og leveringstilbudet ytterligere for våre kunder. Vi er imponert over hastigheten og kvaliteten Instabox står for, og vi tror at deres tilbud vil bli godt mottatt av våre kunder. De har også et klart fokus på bærekraft og miljø som vi verdsetter, sier Haug.

Abonner

Du går ikke glipp av nyhetsbrevet vårt?

Takk!